gynaika-miti-koukoutsi

Πώς στο καλό δεν είχε κάνει κάτι γι’ αυτό νωρίτερα;

Όλοι έχουμε νιώσει την αίσθηση του να έχει μπει κάτι στη μύτη μας και να μας ενοχλεί. Και σίγουρα όλοι συμφωνούμε πως αυτή η κατάσταση δεν αντέχεται για πάνω από λίγα λεπτά.

 Με αυτά τα δεδομένα, φαντάζει απίστευτο το γεγονός ότι κάποιος το άντεξε για 58 ολόκληρα χρόνια.

Ο λόγος για τη Μπέτι Μακφέιλ από το Ντιούσμπερι του Δυτικού Γιορκσάιρ, η οποία υπέμενε αυτό το βασανιστήριο για έξι δεκαετίες, μέχρι που κάποια μέρα… φτερνίστηκε και απελευθερώθηκε!

Η 68χρονη Μπέτι συνειδητοποίησε πως κατά το φτέρνισμά της πετάχτηκε από τη μύτη της ένα… κουκούτσι πορτοκαλιού και αισθάνθηκε, για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια, να αναπνέει κανονικά.

 «Μπορώ να αναπνεύσω σωστά, είναι ένα θαύμα ειλικρινά, είναι ένα θαύμα που μπορώ να αναπνέω σωστά για πρώτη φορά μετά από χρόνια. Σκέφτηκα “τι είναι αυτό που αισθάνομαι στη μύτη μου;”. Τη φύσηξα έτσι πολύ δυνατά, μέχρι που βγήκε αυτό το κουκούτσι πορτοκαλιού».

Πώς βρέθηκε εκεί το κουκούτσιΤο παράξενο ήταν πως η Μπέτι δεν θυμόταν πότε είχε φάει πορτοκάλι τελευταία φορά.

Εκμυστηρευόμενη το περιστατικό στον δίδυμο αδερφό της, Τόνι, της θύμισε έναν καυγά που είχαν σαν παιδιά. Τότε, η μικρή Μπέτι έτρωγε ένα πορτοκάλι, το οποίο κατέληξε τελικά στο πρόσωπό της και συγκεκριμένα στη μύτη της.

Προφανώς τότε εισέπνευσε το κουκούτσι, ωστόσο ποτέ δεν συνέδεσε τις δυσκολίες που είχε στην αναπνοή της με τον καυγά εκείνο!

Καθώς αισθάνθηκε πλέον ελεύθερη, αποφάσισε να κρατήσει το κουκούτσι ως αναμνηστικό της… άδικης ταλαιπωρίας που πέρασε όλα αυτά τα χρόνια.

«Είχα προβλήματα με την αναπνοή μου και το διάφραγμά μου για όλη μου τη ζωή και έπρεπε να αναπνέω από το στόμα μου. Δεν θα μπορούσε να με εκπλήξει κάτι περισσότερο από αυτό το κουκούτσι που βγήκε από τη μύτη μου», είπε η γυναίκα.

«Αισθάνομαι υπέροχα τώρα, γιατί όλα αυτά τα χρόνια ανέπνεα από το στόμα και ροχάλιζα. Είναι φανταστικό», σημείωσε ακόμα για τη νέα της ζωή.

Αυτό που είναι άξιο απορίας, ωστόσο, είναι το πώς δεν εντόπισε κανένας γιατρός το κουκούτσι τόσα χρόνια ή γιατί δεν επισκέφθηκε εκείνη κάποιον για να την βοηθήσει.

Πηγή:topnews.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…