Arxiki Lygaria

Άλλο ένα φιλικό παιχνίδι διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο της Λυγαριάς, ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα & την ομάδα του Πυργετού, το οποίο και αυτό συγκαταλέγεται στα ματς προετοιμασίας των δύο ομάδων εν όψει του πρωταθλήματος της Α΄ερασιτεχνικής της ΕΠΣΤ.

Ένα όμορφο, δημιουργικό, απολαυστικό, δυνατό παιχνίδι σε αμιγώς αθλητικά πλαίσια, όπου οι αθλητές των δύο ομάδων έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, δίνοντας την ευκαιρία στους προπονητές τους να βγάλουν τα δικά τους χρήσιμα συμπεράσματα, αλλά & να δοκιμάσουν τακτικές, σχήματα και νέους παίχτες, ώστε με την έναρξη του πρωταθλήματος, να παρουσιάσουν το πιο αξιόμαχο σχήμα, για την όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Να πούμε πως και οι δύο ομάδες στο προσεχές πρωτάθλημα θα αγωνίζονται στην Α’ τοπικού, σε διαφορετικούς όμως ομίλους, σύμφωνα με τις νέες οδηγίες, λόγω κορονοϊού και στα σχέδια & των δύο υπάρχει έντονο το ενδιαφέρον για αξιοπρεπή πορεία μέχρι τέλους και στους δύο θεσμούς της ΕΠΣΤ, Κύπελλο & Πρωτάθλημα.

Προπονητές

Λυγαριά: Νικ. Κακούσιος

Πυργετός: Κ. Γουργούλιας

Να δώσουμε τα εύσημα στους ανθρώπους της Δ/σης της Λυγαριάς, οι οποίοι εκτός του ότι σε κάθε στιγμή και με οιονδήποτε βρίσκονται κοντά στους παίχτες της ομάδας, σπουδαία είναι δουλειά που γίνεται από μέρους τους, με την συμπαράσταση & του προέδρου της ΤΚ Λυγαριάς κ. Άρη Τσιώκου, όσον αφορά στην αρτιότητα των εγκαταστάσεων, αναφορικά με τον αγωνιστικό χώρο αλλά & σύγχρονα αποδυτήρια & πάγκους, μεριμνώντας & για τους ανθρώπους του Τύπου, εκτιμώντας την συμβολή μας στην προβολή και ανάδειξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Lygaria (4)

Lygaria (3)

Lygaria (2)

Lygaria (1)

Lygaria (18)

Lygaria (17)

Lygaria (16)

Lygaria (14)

Lygaria (13)

Lygaria (12)

Lygaria (11)

Lygaria (7)

Lygaria (6)

Lygaria (5)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Χρ. Ζιάκας: Είμαι πάντα δίπλα στον κάθε πολίτη δίνοντας λύσεις. Δεν είμαι επαγγελματίας πολτικός, μιλάω με πράξεις

Αεικίνητος, πιστός, και ευσυνείδητος στον ρόλο του & τελικά αποτελεσματικός, αποδείχθη…