Dimitra (2)

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΠΟΛΛΩΝ Α’ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΠΟΛΛΩΝ Β’

Ένας ακόμη ξεχωριστός αγώνας διεξήχθη το Σάββατο στις εγκαταστάσεις Μπαλκούρας για το Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Τρικάλων, όπου αντίπαλες ήταν η Κ15 με την Κ14 της Δήμητρας, οι κατ’ εξοχήν καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος όπως καταδεικνύει και ο βαθμολογικός πίνακας. Έγινε ένα πολύ ανταγωνιστικό ματς σε εξαιρετικό κλίμα ανάμεσα στους αθλητές και όλοι χάρηκαν αυτόν τον ιδιαίτερο αγώνα που έληξε ισόπαλος 1-1 βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για την μελλοντική πορεία των τμημάτων.

Το Σάββατο οι γεννηθέντες 2001-02 έπαιξαν φιλικό παιχνίδι στη Μπαλκούρα με την Κρύα Βρύση, σ’ ένα όμορφο και ανοιχτό παιχνίδι το οποίο παρακολούθησε και ο Σκάουτερ της ΑΕΚ Γαβρίλης Ευάγγελος. Προσκεκλημένος τόσο από τους υπεύθυνους της Δήμητρας όσο και των Μετεώρων, με τους οποίους διατηρεί άριστες σχέσεις.

Την Κυριακή το πρωί παρακολούθησε τον αγώνα ΑΟΤ – Δήμητρα Απόλλων (Κ13) στις εγκαταστάσεις Κηπακίου  και αμέσως μετά στη Μπαλκούρα όπου η Δήμητρα έδωσε σειρά φιλικών αγώνων με τα Μετέωρα στις κατηγορίες Τζούνιορ – Προτζούνιορ – Μπαμπίνι, σημειώνοντας αρκετούς αθλητές από όλες τις Ακαδημίες τους οποίους θα ξαναδούνε στα Σπάτα στο εγγύς μέλλον.

Η Δήμητρα Απόλλων ευχαριστεί όλες τις Ακαδημίες με τις οποίες έπαιξε αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς η συμπεριφορά όλων των εμπλεκομένων που απαρτίζουν τα τμήματα υποδομής ήταν άψογη (προπονητές – αθλητές – γονείς).

Dimitra (1) Dimitra (3) Dimitra (4)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Την Τετάρτη 18/10 οι εμβολιασμοί τετάνου στο Δροσερό, από τον Δ. Πύλης

Από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Αλληλεγγύης  του Δήμου Πύλης κα Χαρ…