Dimitra (1)

Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία των Κ16 και 15 που άρχισε στις 22 Αυγούστου , ενώ το πρώτο φιλικό προετοιμασίας έχει ήδη οριστεί για την Παρασκευή το πρωί (7 Σεπτεμβρίου) με τον ΠΑΣ Γιάννενα στην έδρα των Ιωαννίνων.

Σε έντονους ρυθμούς και φιλικά συνεχίζεται η προετοιμασία τηε ερασιτεχνικής ομάδας ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος. Αρκετοί ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από το ρόστερ της Δήμητρας για διάφορους λόγους (μεταγραφή – Σπουδές) και ένας απ αυτούς είναι και ο Γαντζούλας Αθ.

ο οποίος  μεταγράφηκε στον Πειραικό ενώ κάνει και τις σπουδές του σε πανεπιστήμιο των Αθηνών , παιδί που προέρχεται απ τα σπλάχνα της Ακαδημίας (12 ετη) πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα δίνοντας πάντα ότι καλύτερο μπορούσε για το καλό της , με πολύ δουλειά και υπομονή έφτασε σ ένα πολυ καλό αγωνιστικό επίπεδο , ποτέ δεν  προσπάθησε να επωφεληθεί την ιδιότητα του πατέρα του ως προέδρου του συλλόγου , ( γι αυτο αξίζει συγχαρητήρια όλη η οικογένεια) διακρινόταν πάντα για το μεγάλο του πάθος και διάθεση στο να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερος , ιδιαίτερα αγαπητό παιδί σε όλη την οικογένεια της Δήμητρας Απόλλων , που του εύχεται υγεία , καλές σπουδές , επιτυχίες στο ποδόσφαιρο και φυσικά ΄΄Σακη , εις το επανειδείν΄΄.

 Επίσης τη Δευτέρα 3 Αυγούστου ξεκίνησαν τις προπονήσεις στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις Μπαλκούρας όλα τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά τις απογευματινές ώρες στα γραφεία της .

 Τέλος , η Δήμητρα Απόλλων συγχαίρει όλα τα παιδιά που πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις τους και τους εύχεται καλές σπουδές ενώ για όσους δεν τα κατάφεραν με την πρώτη να προσπαθήσουν να κάνουν τις καλύτερες επιλογές ώστε να πετύχουν τους μελλοντικούς τους στόχους.

Dimitra (2) Dimitra (3)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…