Φιλανθρωπικό τουρνουά

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Τρικάλων, θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Τρικάλων. Το τουρνουά ξεκινά στις 12:00μ και ολοκληρώνεται με τον τελικό στις 5:00μμ..

Ειδικότερα, αντί για εισιτήριο, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν συσκευασμένα τρόφιμα, είδη καθαριότητας καιπροσωπικής υγιεινής για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρικκαίων.

Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων, με στόχο τηνενίσχυση απόρων οικογενειών του νομού Τρικάλων, στην οποίασυμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο και τη στήριξή τους στους πολίτες του νομού. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει επίσης την προσπάθεια τηςΔιεθνούς Ένωσης Αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων, και συμμετέχει στην εκστρατεία «Βάζουμε Καλάθια Αγάπης Γεμίζουμε Καλάθια Αγάπης».

Στο Τουρνουά συμμετέχουν 6 ομάδες από τις Τοπικές Διοικήσεις Ι.Ρ.Α:Τρικάλων, Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Θεσσαλονίκης και τοΤμήμα Εξωτερικών Φρουρών του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων.

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…