IPA

Φιλανθρωπικό Αγώνα ποδοσφαίρου συνδιοργανώνουν το παράρτημα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Τρικάλων(Ι.Ρ.Α) με τον Δήμο Πύλης, για έναν ευγενή φιλανθρωπικό σκοπό…την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πύλης.

Εκδήλωση που από τη μια αναδεικνύει το κοινωνικό προφίλ του έλληνα αστυνομικού, από την άλλη αναγάγει υπέρτατες έννοιες, όπως αυτή της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού & της ανιδιοτελούς κοινωνικής προσφοράς, ως αξιακή κοινωνική σταθερά.

Για τον σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στην αίθουσα δημοτικών συνεδριάσεων στην Πύλη, συνάντηση μεταξύ των μελών του Προεδρείου της Ενώσεως με τους Αντιδημάρχους κ.κ. Θαν. Κωστάκη. Σ. Αγγέλη & Ρούλα Οικονόμου, ενώ παρούσα ήταν & η πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κα Μαρίνα Πανάγου, όπου συζητήθηκαν οι οργανωτικές λεπτομέρειες της εκδήλωσης.

Ο αγώνας αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την Μεγ. Τρίτη(3/4/18) & ώρα 4:00μμ, ανάμεσα στην ποδοσφαιρική ομάδα της Ενώσεως Αστυνομικών Τρικάλων & ομάδας του Δ. Πύλης, κατά πάσα πιθανότητα στο γήπεδο του Παλαιομοναστήρου. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές την ερχόμενη Δευτέρα.

Η είσοδος στο γήπεδο θα είναι ελεύθερη για όλους & αντί εισιτηρίου οι πολίτες & οι επιχειρήσεις του Δήμου, παρακαλούνται να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη προσωπικής υγιεινής για την παραπάνω δομή του Δήμου.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πεζοπορία στα Μετέωρα, διοργανώνει η Ο.Λ.Κ. στις 08/10

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει πεζοπορία στην περιοχή τ…