Artemisios Arxi ok

Χθες (11-10-2018) το απόγευμα στο Βόλο, στο ναϋδριο του Αγίου Αρτεμίου που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Μαγνησίας, τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός για την υποδοχή και τη μόνιμη εγκατάσταση τμήματος του ιερού Λειψάνου του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Ιωάννης Τόλιας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος πραγματοποίησε ομιλία.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Μαγνησίας, κ.κ. Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος και Μπουκώρος Χρήστος, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κα. Κολυνδρίνη Δωροθέα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Καλτσογιάννης Γεώργιος, εκπρόσωποι του Δήμου Βόλου, ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Νασίκας Δημήτριος, ο διοικητής της 4ηςΠεριφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αρχιπλοίαρχος (ΛΣ) κ. Τσαλίκης Αλέξανδρος, ο διοικητής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, Πλοίαρχος (ΛΣ) κ. Κανάλης Εμμανουήλ, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, Πύραρχος κ. Πόζογλου Χαράλαμπος, καθώς και εκπρόσωποι της 32ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (ΤΑΞ.Α.Σ.), του 304 Προκεχωρημένου Εργοστασίου Βάσης (Π.Ε.Β.) και της 111 Πτέρυγας Μάχης (Π.Μ.)

Επιπλέον, παραβρέθηκαν οι διοικητές των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, καθώς και πλήθος αστυνομικών με τις οικογένειές τους.

artemisios 1

Artemisios Ari

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…