IMG_1206

«Και νέα υπογραφή σύμβασης έργου στον Δήμο Πύλης», έλαβε χώρα μεταξύ του Δημάρχου Πύλης κ. Κωνσταντίνου Μαράβα και του κ. Χρήστου Κατσιάβα ως νόμιμου εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας «ΚΑΤΣΙΑΒΑΣ ΧΡ.- ΝΑΤΣΗΣ ΚΩΝ. Ο.Ε.»,

Μετά την υπογραφή σύμβασης για ασφαλτοστρώσεις στο πεδινό κομμάτι του Δήμου Πύλης, υπογράφηκε σήμερα στο Δημαρχείο Πύλης νέα  σύμβαση έργου με τίτλο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ» και

 Αφορά τον ορεινό όγκο του Δήμου Πύλης.

Έργο με Προϋπολογισμό δαπάνης 250.000,00 Ευρώ, με χρηματοδότηση από πιστώσεις ΣΑΤΑ του Δήμου Πύλης, με βάση την αριθμ. 10/2018 μελέτη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Στην Τοπική Κοινότητα Καλογήρων, Βροντερού, Ελάτης, Νεραϊδοχωρίου, Γαρδικίου, Νεράϊδας, Μυροφύλλου, Κορυφής, Παχτουρίου, Αρματολικού, Λιβαδοχωρίου, Παραμέρου, Βαθυρρέματος, Στουρναραίϊκων, Πολυνερίου, Μοσχοφύτου, Βαλκάνου, Μεσοχώρας, Νέας Πεύκης.

 Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι οκτώ (8) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Ο Δήμαρχος δήλωσε ικανοποιημένος με το γεγονός λέγοντας «…Ευχαριστώ τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας για την ευσυνειδησία και την αποτελεσματικότητά τους.

Συνεχίζουμε, προχωράμε και δίνουμε την μάχη της καθημερινότητας. Αποκαθιστούμε τις υποδομές στον ορεινό όγκο, φροντίζουμε για την ασφαλή μεταφορά ανθρώπων, επισκεπτών και αγαθών στον ορεινό όγκο. Σχεδόν σε όλο το εύρος του Δήμου μας. Πάντα με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα…..».      

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πεζοπορία στα Μετέωρα, διοργανώνει η Ο.Λ.Κ. στις 08/10

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει πεζοπορία στην περιοχή τ…