IMG_1056

Υπογράφηκε στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γεώργιο Βασιλειάδη και τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, παρουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτας Δριτσέλης, Σάκη Παπαδόπουλου και Χρήστου Σιμορέλη, η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Δήμου Τρικκαίων, για την επισκευή του υφιστάμενου συνθετικού τάπητα στο δημοτικό στάδιο του Δήμου.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο αθλητικής υποδομής, κόστους 330.000 ευρώ, το οποίο θα συμβάλλει στην αναβάθμιση των δυνατοτήτων άθλησης και συνολικά της ποιότητας ζωής των πολιτών των Τρικάλων.

Η κυβέρνηση με το έργο αυτό, με το έργο της ανάπλασης του πάρκου του Αγίου – Γεωργίου, με την ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου, αλλά και με άλλα έργα για το Νομό, όπως η επισκευή του γηπέδου του Καστρακίου στην Καλαμπάκα, στήριξε έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια το κοινωνικό αγαθό του αθλητισμού.

Στην κατεύθυνση αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να μάχεται για ανοιχτές δομές άθλησης και για χώρους αναψυχής κι αθλητισμού για όλους.

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Πύλη: «Έφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Τσιγκαρίδα

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΙΓΚΑΡΙΔΑ ΕΤΩΝ 91 Θανούσα κηδεύ…