dimitra
Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια η οικογένεια της Δήμητρας Απόλλων παρακολουθεί την εξέλιξη και την προσπάθεια των μελών της να πετύχουν τον στόχο τους μέσα από το αγαπημένο τους ποδόσφαιρο, το οποίο απαιτεί σκληρή δουλειά, υπομονή, επιμονή και τύχη. Όλα αυτά τα χρόνια αρκετά παιδιά εκπαιδεύτηκαν υπό τις οδηγίες των υπεύθυνων προπονητών μας κ. Αποστόλη Γκαραγκάνη και Νίκου Γιαγιάκου, νιώθοντας την ζεστασιά της ακαδημίας και των ανθρώπων της,όχι μόνο στα πρώτα τους βήματα αλλά και πολλά χρόνια μετά, στηρίζοντας όσο και όπου χρειάζεται δείχνοντας έμπρακτα πως οι δεσμοί που δημιουργούνται με την ακαδημία μας αντέχουν στο χρόνο.
Όλοι γνωρίζουν πόσο δυσεύρετη είναι η επιτυχία στο ποδόσφαιρο, αλλά κανείς δεν μπορεί να στερήσει στα παιδιά να κυνηγούν το όνειρό τους, αρκεί βέβαια να μάθουν την αλήθεια, τις δυσκολίες και τις θυσίες που απαιτούνται στο δρόμο της αναζήτησης του στόχου. Και η επιτυχία δεν περιορίζεται στις μεταγραφές, στα χρήματα και στη δόξα, αλλά επεκτείνεται στον υγιή ανταγωνισμό, στις σχέσεις και στην αθλητική και πνευματική εξέλιξη του καθενός.
Όλα αυτά τα χρόνια έγιναν και λάθη λόγω δουλειάς. Υπήρξαν αδικίες αλλά ποτέ σκόπιμες. Πάντα όμως σεβασμός και εκτίμηση προς όλα τα παιδιά. Είτε αυτά παίζουν στον Ολυμπιακό, είτε στα Γιάννενα, είτε σε οποιαδήποτε ομάδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Οσο αφορά τους παίκτες που ανήκουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στη Σούπερ Λίγκα η παρουσία των αθλητών που έχουν εκπαιδευτεί από το δίδυμο Γκαραγκάνη- Γιαγιάκου, αποτελεί τον καθρέπτη της προσπάθειας, όπως και άλλοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι είτε βρίσκονται στο εξωτερικό, είτε σε μικρότερες κατηγορίες. Δεν είναι τυχαίο πως η ακαδημία μας αποτελεί πόλο έλξης για όλες τις μεγάλες επαγγελματικές ομάδες.
Ως Δήμητρα Απόλλων έχουμε κάθε λόγο να καμαρώνουμε στα ρόστερ των ομάδων της Σούπερ Λίγκας τον Κώστα Φορτούνη του Ολυμπιακού, τον τερματοφύλακα Μιχάλη Ζαρόπουλο του Απόλλωνα Σμύρνης, τον Αποστόλη Σκόνδρα του ΠΑΣ Γιάννενα, τον Χρήστο Αλμπάνη του Απόλλωνα Σμύρνης, τον Μανώλη Ντίνε του Αστέρα Τρίπολης και προσεχώς τον Νίκο Λαζαρίδη στον Ατρόμητο, ενώ δεν ξεχνάμε και τον Γιάννη Σκόνδρα ο οποίος αγωνίζεται στη Σκωτία για λογαριασμό της Χάμιλτον και εκπαιδεύτηκε από τους κ. Γκαραγκάνη – Γιαγιάκο στον Ασκληπιό Τρικάλων. Παιδιά που πέρα από τις αγωνιστικές τους ικανότητες διακρίνονται και για τον ακέραιο χαρακτήρα τους.
Και η δουλειά συνεχίζεται με περισσότερη όρεξη και ευθύνη… καθώς αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές, έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους σε τμήματα υποδομής Ελληνικών ΠΑΕ, ενώ ο Θανάσης Παπαδάκος ανήκει στην Αταλάντα.
Σε όλα τα παιδιά η οικογένεια της Δήμητρα Απόλλων εύχεται «καλή συνέχεια»…
Το ΔΣ
Δήμητρα Απόλλων 2005
gkaraganis giagiakos
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Κ. Μαράβας: Όλοι ενωμένοι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου & την ευημερία των δημοτών μας

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους δημότες του Δήμου Πύλης που με την ψήφο τους,  έδειξαν …