DEYAT-MPARA2-979x768

Με δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Χρήστος Αναστασίου, τονίζει σχετικά με το έργο της δημοτικής επιχείρησης και τη συνέπεια των καταναλωτών:

«Η Διοίκηση της ΔΕΥΑ Τρικάλων αντιμετωπίζοντας τις δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε για το σύνολο των καταναλωτών της η πρωτόγνωρη κατάσταση που δημιουργήθηκε από τη συνεχιζόμενη επί ένα χρόνο τώρα πανδημία, διαχειρίστηκε με ιδιαίτερη ευαισθησία περιπτώσεις συμπολιτών με δυσχέρεια στην αποπληρωμή των οφειλών τους, λόγω των υφισταμένων οικονομικών συνθηκών.

Ως γνωστόν η ΔΕΥΑΤ είναι μια δημοτική επιχείρηση που παρέχει τις υπηρεσίες της προς τους καταναλωτές της στη βάση των ανταποδοτικών τελών. Αυτό σημαίνει ότι η συνέχιση της παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών ως προς την ύδρευση και την αποχέτευση στην περιοχή αρμοδιότητάς της, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα ανταποδοτικά τέλη που εισπράττει από τους αποδέκτες αυτών των υπηρεσιών.

Το ανθρώπινο δυναμικό της Επιχείρησης σε 24ωρη βάση ενεργοποιείται με γνώμονα πάντα την απρόσκοπτη και άρτια λειτουργία των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης και των εγκαταστάσεων του βιολογικού καθαρισμού.

Προκειμένου η ΔΕΥΑΤ να συνεχίσει απρόσκοπτα να εκπληρώνει τον κοινωφελούς χαρακτήρα σκοπό της, καλεί όλους τους καταναλωτές με συνέπεια να προβαίνουν στην εξόφληση των οφειλών προς την Επιχείρηση, προκειμένου να αποφευχθούν οι συνέπειες που επιφέρουν οι ληξιπρόθεσμοι και ανεξόφλητοι λογαριασμοί καταναλώσεως ύδατος.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Τρικάλων
Χρήστος Αναστασίου»

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Την Πέμπτη 2/11, η υποδοχή του ιερού λειψάνου του Αγ. Γεωργίου, στην Πιαλεία