n_trakter25

Την έναρξη των αξιολογήσεων των Σχεδίων Βελτίωσης έρχεται να σημάνει η έγκριση του Οδηγού Αξιολόγησης και η αποστολή του στις αρμόδιες ΔΑΟΚ. Σύμφωνα με το ΥπΑΑΤ, σκοπός του Οδηγού είναι να συμβάλλει στην ενιαία εφαρμογή της διαχείρισης και της αξιολόγησης των αιτήσεων των επενδυτικών σχεδίων, στην ίση μεταχείριση των υποψηφίων δικαιούχων και στη νομιμότητα των πράξεων που εκδίδονται σε εφαρμογή του θεσμικού πλαισίου του υπομέτρου 4.1. «Στήριξη επενδύσεων στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις».

Για το σκοπό αυτό, ενσωματώθηκαν και κωδικοποιήθηκαν σε ένα ενιαίο κείμενο όλες οι σχετικές με την αξιολόγηση διατάξεις του θεσμικού πλαισίου του υπομέτρου 4.1 και επιχειρήθηκε η περαιτέρω εξειδίκευσή τους, ώστε να είναι απολύτως συγκεκριμένες και κατανοητές.

Η παροχή των οδηγιών αξιολόγησης γίνεται ακολουθώντας τη ροή του ηλεκτρονικού φύλλου αξιολόγησης στο ΠΣΚΕ. Συμπληρωματικά, παρέχονται οδηγίες για την αξιολόγηση της πληρότητας του φυσικού φακέλου και την αξιολόγηση της καταλληλότητας των δικαιολογητικών που περιέχονται σε αυτόν.

Διαβάστε τον σχετικό Οδηγό Αξιολόγησης Αιτήματος Στήριξης

agrotypos.gr

Load More Related Articles
Load More In Αγροτικά νέα
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Κωστάκης: Η ήρεμη Δύναμη! του Κώστα Μαράβα & σε αυτή την εκλογική Σύγκριση!

  «Προχωράμε μαζί & πάλι με πολιτικό ήθος & εντιμότητα», είναι το κεντρικό σύ…