Mantzios

Υπέρμαχος της ενεργειακής αναβάθμισης του Δ. Πύλης αναδεικνύεται ο ο δημ. σύμβουλος της «Πύλης Αξιών» Δημήτρης Μάντζιος, ύστερα κι από την αδειοδότηση εγκατάστασης σταθμού συμπιεσμένου φυσικού αερίου.

Το ό,τι ο Μήτσος το πίστευε από την αρχή & το είχε άχτι, αυτό να προχωρήσει άμεσα & με γοργούς ρυθμούς, διαπιστώνεται άλλωστε και από τα μεγάλα του «ΝΑΙ» στις συνεδριάσεις του ΔΣ που αφορούσαν στο θέμα, αλλά & μέσα από την καθημερινότητά του, όπου λόγω & της δουλειάς του (Ταχυδρόμος βλέπετε ο άνθρωπος), το διαλαλούσε παντού & μάλιστα αυτές τις μέρες που ειδικό κλιμάκιο της εταιρείας βρίσκεται στην Πύλη, ανέλαβε αγόγγυστα & ανιδιοτελώς, να μοιράσει ενημερωτικό υλικό που αφορά στην διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου, που καλώς εχόντων των πραγμάτων από τον ερχόμενο Οκτώβριο, θα μπει σε λειτουργία.

Σύμφωνα με πληροφορίες των ανθρώπων του κλιμακίου της εταιρείας, το ενδιαφέρον από χθες ήταν έντονο ενώ σήμερα κορυφώθηκε χτυπώντας τρελά νούμερα, μιας & η δωρεάν σύνδεση με το δίκτυο, πέραν όλων των άλλων πλεονεκτημάτων, αποτελεί ένα ακόμη πολύ σοβαρό κίνητρο, για όσους θέλουν να καταστούν χρήστες μιας οικονομικής, πολυχρηστικής και περιβαλλοντικά φιλικής ενέργειας.

Όσοι πάλι δεν μπορέσατε για «Χ», «Ψ» λόγους χθες & σήμερα να βρεθείτε στην Πύλη και να ενημερωθείτε δια ζώσης για το όλο θέμα, δεν υπάρχει ζήτημα ανησυχίας. Ένα τηλ. στον Μήτσο & θα έχετε άμεση ενημέρωση, χωρίς κενά & ασάφειες!

Όπως το πάει ο Μήτσος, στο τέλος θα μεταφέρει ο ίδιος το αέριο στα σπίτια!!!!

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού στο Ανθηρό. Σώος στην υγεία του…

(φωτό, Αρχείου) Ολόκληρη επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού, έχει στηθεί από σήμερα το απόγευμα…