Teo 1 copy

Μόνιμος κάτοικος Ρέντη θα είναι από την επόμενη σεζόν ο Θοδωρής Καρακώστας ο οποίος θα αγωνίζεται στην Κ15 του ΟΣΦΠ. Γεννημένος το 2002 αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και του εξτρέμ, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο δεύτερο Παιδικό τμήμα της Δήμητρας/Απόλλων καθώς και MVPσε πολλά τουρνουά που πήρε μέρος.

Ο Θοδωρής ήταν επίσης βασικό στέλεχος στο Παιδικό της ΕΠΣΤ που κατέλαβε την πρώτη θέση στο Ενωσιακό πρωτάθλημα (έχοντας στις τάξεις της 16 αθλητές της Δήμητρας και φυσικά πρέπει να αναφέρουμε τη μεγάλη συνεισφορά  για την προβολή του αθλητή τόσο της Ένωσης όσο και του προπονητή της κ. Μόρφου).

Ο Ολυμπιακός παρακολουθούσε τον Τρικαλινό ποδοσφαιριστή όλη τη χρονιά (Τουρνουά Δήμητρας, Τουρνουά ΟΣΦΠ, ΕΠΣ Τρικάλων) και αφού πέρασε τα πέντε βασικά στάδια στα δοκιμαστικά που έγιναν στου Ρέντη, αποφάσισε να τον εντάξει στο δυναμικό του. Η προετοιμασία ξεκινάει στις 8 Αυγούστου και αμέσως μετά η ομάδα θα μεταβεί στην Πορταριά Πηλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η Διοίκηση της Ακαδημίας, οι υπεύθυνοι προπονητές και οι συμπαίκτες του, εύχονται στον Θοδωρή πολλές επιτυχίες και υγεία.

Teo 2

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ολοκληρώθηκε η παράδοση- παραλαβή & η συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Πύλης

Από το απερχόμενο ΔΣ του Εμπορικού Συυλόγου Πύλης, εξεδόθη η κάτωθι σχετική ανακοίνωση …