DEI

Αντιπροσωπεία  της  ΔΕΗ αποτελούμενη από τον  Διευθυντή κ. Ιωάννη Αργυράκη, Υποδιευθυντή  κ. Ιωάννη Κουβόπουλο , Διευθυντή του ΚΕΨΕ Θεσσαλίας  κ. Άγγελο Δημητρίου, την Τομεάρχη  κ. Αικατερίνη Γκάτση, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πύλης  κ.  Κωνσταντίνο Μαράβα  και Υπηρεσιακούς Παράγοντες του Δήμου.

Θέμα …  «Η επιτάχυνση των εργασιών για την υλοποίηση του ΥΗΕ  Μεσοχώρας  μεταξύ της ΔΕΗ και του Δήμου Πύλης, για τον καλλίτερο συντονισμό των ενεργειών όσον αφορά τις απαραίτητες  μελέτες».

Επίσης θα αναληφθεί  ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ  και  πρωτοβουλία από τον Δήμαρχο Πύλης  Κων/νο Μαράβα  προς τους αρμοδίους Παράγοντες  του Νομού και της Κυβέρνησης (βουλευτές  Νομού, Υπουργούς Σταθάκη, Φάμελλο) για την σύνταξη  σχετικού Νομοσχεδίου , που θα συμπεριλάβει όλα τα έως σήμερα συμφωνηθέντα, (κυρίως τους όρους της ΑΕΠΟ), αλλά και των προσδιορισμό των όρων και τιμών αποζημίωσης και αποκατάστασης των κατοίκων.

Θα ζητηθεί η ψήφισή του στην Βουλή, όπως εξάλλου συνέβη με προηγούμενες Κυβερνήσεις.

Τέλος εάν ο Δήμος Πύλης διαπιστώσει  ότι γίνεται οποιαδήποτε προσπάθεια ή ενέργεια να αδικηθούν οι κάτοικοι όσον αφορά τις αποζημιώσεις, τότε θα βρεθεί απέναντι σε οποιονδήποτε , ΔΕΗ , Κυβέρνηση  και θα  ταχθεί αναφανδόν υπέρ των συμφερόντων των κατοίκων και του Δήμου.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Επίσκεψη διακεκριμένων καθηγητών Βυζαντινής Μουσικής στα Τρίκαλα

Στα Τρίκαλα βρέθηκαν το τριήμερο 20-22/10/2023 δύο καταξιωμένοι καθηγητές στο χώρο της Βυζ…