gkremos

(φωτό:Αρχείου)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 6:30μμ σήμερα το απόγευμα, στην θέση «Γυφτόρεμα» στο Παλαιοχώρι Γαρδικίου, τρία με τέσσερα χιλιόμετρα πιο κάτω από την γέφυρα «Αλεξίου».

Συγκεκριμένα ΙΧ αυτοκίνητο τύπου τζιπ, εκινείτο στον επαρχιακό δρόμο (χωματόδρομος) στο προαναφερθέν σημείο, όταν ο 45χρονος  οδηγός του, ο οποίος επέβαινε μόνος του στο ΙΧ, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του & έπεσε σε χαράδρα 100 περίπου μέτρων βάθους.

Ο 45χρονος οδηγός, εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του & η πολύωρη απουσία του ανησύχησε τους οικείους του, οι οποίοι τον αναζήτησαν & βρήκαν τελικά στο σημείο όπου έπεσε με το ΙΧ του, ειδοποιώντας αμέσως Αστυνομία & Πυροσβεστική.

Για τον απεγκλωβισμό & ανάσυρσή του από το σημείο, προσέτρεξαν δύο οχήματα με έξι άνδρες από το Π.Κ. Πύλης & ένα όχημα με τρεις άνδρες από την Π.Υ. Τρικάλων. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής, ύστερα από μια δύσκολη επιχείρηση που στήθηκε στο σημείο του ατυχήματος, κατάφεραν με λοστούς να ανοίξουν την πίσω πόρτα του τζιπ & να απεγκλωβίσουν & να ανασύρουν τελικά με φορείο, τον τραυματισμένο οδηγό, ο οποίος διατηρούσε τις αισθήσεις του, σε ασφαλές σημείο, απ’ όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του Κ.Υ. Πύλης, τον οποίο & μετέφερε στο Γ.Ν. Τρικάλων, για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο & φροντίδα.

Το προανακριτικό έργο για ακριβή αίτια του ατυχήματος, έχει αναλάβει το Α.Τ. Πύλης.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…