IPA 3

Μεγάλη διάκριση & τιμή πέτυχε η ΙΡΑ Τρικάλων κατά την συμμετοχή της στο «34ο Παν/νιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών», που είχε ως θέμα την: «Παράνομη οπλοχρησία – θύματα από μπαλωθιές. Έθιμο ή Έγκλημα» & τα χρήματα της παραπάνω διοργάνωσης θα διατεθούν για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για το νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Συγκεκριμένα…

Η Τοπική Ένωση Τρικάλων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών συμμετέχει με 3 αντιπροσώπους στο «34ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών» το οποίο διεξάγεται αυτές τις μέρες & συγκεκριμένα από  9 με 13 Μαΐου 2018 στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, κατά το οποίο  Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης επιλέχθηκε να είναι ο Πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Τρικάλων  κ. Μπέγας Αχιλλέας.

Κατόπιν αξιολογήσεως από όλες της Τοπικές Διοικήσεις της χώρας, η Τοπική Ένωση Τρικάλων βραβεύθηκε με την πρώτη θέση από την Επιτροπή Διοικητικών Θεμάτων. Το βραβείο παρέδωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Μαρούντας Νικόλαος στον πρόεδρο της Τοπικής Τρικάλων κ. Μπέγα Αχιλλέα.

Πρώτη θέση επίσης για την Τοπική Τρικάλων από την Επιτροπή Πολιτιστικών Θεμάτων. Το βραβείο παρέδωσε η Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Μακρυδάκη Ειρήνη στον Γραμματέα της Τοπικής Τρικάλωνκ. Δραγούτσο Βασίλειο.

Και τέλος πρώτη θέση και από την Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων. Το βραβείο παρέδωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κ. Σκαρλιός Μηνάς στον Ταμία της Τοπικής  κ. Μάστορα Μιχαήλ.

ipaΤην αποστολή της Τοπικής Ένωσης Τρικάλων συνόδευε ο Γ. Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων και μέλος της Τοπικής  κ. Κουκουσούλης Γρηγόριος.

Μεγάλη τιμή λοιπόν για την ΙΡΑ Τρικάλων το να καταλάβει και τις τρεις πρώτες θέσεις των βραβεύσεων σε Διοικητικά, Πολιτιστικά και Κοινωνικά θέματα.

3 στα 3!!!

 

IPA 2

IRA 1

 

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…