Agor

Κ. Αγοραστός: «Ακόμη μια απόδειξη της δυναμικότητας και του ευνοϊκού επιχειρηματικού περιβάλλοντος που έχουμε δημιουργήσει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας»

 Την ένταξη 32 επιχειρήσεων στον Αναπτυξιακό Νόμο με προϋπολογισμό 43 εκ. ευρώ, ανακοίνωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός. Πρόκειται για νέες,  αλλά  και  υφιστάμενες επιχειρήσεις που  θα προχωρήσουν σε επενδύσεις για την αύξηση της παραγωγικότητάς τους.

Οι σημερινές εντάξεις αποτελούν ακόμα μια σαφή απόδειξη της δυναμικότητας και του ευνοϊκού επιχειρηματικού περιβάλλοντος  που έχουμε δημιουργήσει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας δήλωσε ο κ. Αγοραστός. Αυτό αναγνωρίστηκε και από την  Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών, που βράβευσε την Περιφέρεια Θεσσαλίας ως Επιχειρηματική Περιφέρεια της Ευρώπης για το 2019.

Η διάκριση αυτή απονέμεται σε Περιφέρειες που εφαρμόζουν καινοτόμες στρατηγικές στον τομέα της επιχειρηματικότητας και ξεχωρίζουν για την αξιοπιστία, την πρωτοπόρα σκέψη και το ελπιδοφόρο όραμά τους, όπως σημείωσε και η αρμόδια Επίτροπος Περιφερειακής Ανάπτυξης Corina Cretu  στο μήνυμά της κατά τη διάρκεια του πρόσφατου 1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου  Θεσσαλίας.

Ο κ. Αγοραστός  συμπλήρωσε ότι όλες αυτές οι προσπάθειες για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στη Θεσσαλία «συντελούν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και  στην αύξηση της παραγωγικότητας και του ακαθάριστου περιφερειακού προϊόντος. Βοηθήσαμε  πάρα πολύ με τις υπηρεσίες μας, ώστε να ενταχθούν τα επενδυτικά σχέδια των επιχειρήσεων και να αρχίσουν να τρέχουν τα έργα υλοποίησης, που θα οδηγήσουν σε χειροπιαστά αποτελέσματα». 

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού στο Ανθηρό. Σώος στην υγεία του…

(φωτό, Αρχείου) Ολόκληρη επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού, έχει στηθεί από σήμερα το απόγευμα…