Arxiki Parti maske Pigis (4)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το πάρτι μασκέ, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημ. Σχ. & Νηπιαγωγείου Πηγής, απόψε το βράδυ στον πανέμορφο και ζεστό χώρο της Λέσχης Αξιωματικών Τρικάλων.

Πολύχρωμες στολές & ευφάνταστα κοστούμια, αναπαριστώντας αγαπημένους ήρωες των παραμυθιών, των κινούμενων σχεδίων και παιδικών τηλεοπτικών σειρών, είχαν την τιμητική τους, με τους μικρούς μασκαράδες να επιδίδονται σε ένα τρελό γλέντι, συμπαρασύροντας στον μεθυστικό, ξέφρενο καρναβαλίστικο ρυθμό τους, μαμάδες, μπαμπάδες, αλλά και γιαγιάδες, που το απόλαυσαν από καρδιάς.

Το γενικό πρόσταγμα & τον ρυθμό, έδινε ο μάγος «Κωνσταντίνος», ο οποίος μέσα από μια  επιλογή διαδραστικών παιχνιδιών και τα μαγικά του κόλπα, ξετρέλανε τα παιδιά, που δεν έλεγαν να σταματήσουν.

Και επειδή το παιχνίδι, όσο κι αν είναι παιχνίδι, φέρνει και στιγμιαία κόπωση, οι διοργανωτές φρόντισαν να προμηθεύσουν τους μικρούς ήρωες με επιπλέον «καύσιμα», παραθέτοντας μικρό μπουφέ, με διάφορες λιχουδιές, προσφορά του Συλλόγου.

Και οι εκπλήξεις πολλές,  που εκτός από το ατομικό δωράκι που λάμβαναν τα παιδιά κατά την είσοδό τους στο χώρο,  πληθώρα δώρων είχαν ετοιμαστεί να μοιραστούν σε όλα τα παιδιά μετά από κλήρωση, προσφορά του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου, του Δ. Πύλης και της Τ.Κ. Πηγής.

Τα γλυκίσματα ήταν μια ευγενική χορηγία του Ζαχαροπλαστείου «Ζούρτος» στην Πηγή.

Κοντά στα παιδιά και ο πρόεδρος της της Τ.Κ. Πηγής κ. Χρ. Μαυρογιάννης.

maske (3)

maske (1)

maske (2)

Parti maske Pigis (10)

Parti maske Pigis (1)

Parti maske Pigis (2)

Parti maske Pigis (3)

Parti maske Pigis (5)

Parti maske Pigis (6)

Parti maske Pigis (9)

Parti maske Pigis (11)

pigi 15

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Τροφές για τα αδέσποτα ζώα του Δήμου Μετεώρων συγκέντρωσαν μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μεγάρχης

Το πρωί της Τρίτης ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Μεγάρχης  Κωνσταντίνος Μέμιλας και …