louna-park-volos-1-9-2019

(Φωτο: EUROKINISSI)

Απέραντη θλίψη στην περιοχή του Αλμυρού, από τον άδικο και ξαφνικό χαμό της 13χρονης, την ώρα που διασκέδαζε σε λούνα παρκ εμποροπανήγυρης στην περιοχή.

Η 13χρονη Σεράινα έχασε τη ζωή της όταν έπεσε από το παιχνίδι «ταψί» του λούνα παρκ που είχε στηθεί στην περιοχή. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της ερευνώνται, ενώ έχει συλληφθεί η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ και αναζητείται ο χειριστής του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Η 13χρονη διασκέδαζε μαζί με άλλα παιδιά στο λούνα παρκ όταν συνέβη η τραγωδία. Βρέθηκε στο κενό από μεγάλο ύψος και χτύπησε θανάσιμα στο κεφάλι της και σε άλλα σημεία του σώματός της. Λίγο μετά τη μεταφορά της στο κέντρο υγείας του Αλμυρού άφησε την τελευταία της πνοή.

Αμέσως μόλις συνέβη το δυστύχημα ειδοποιήθηκαν οι γονείς της άτυχης 13χρονης. Η μητέρα της λιποθύμησε και ο πατέρας της μικρής υπέστη έμφραγμα, λόγω και προβλήματος που αντιμετωπίζει και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Η κατάστασή του πάντως είναι σταθερή και δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Θρήνος στον Αλμυρό, το μήνυμα της αδελφής της
Η άτυχη 13χρονη ετοιμαζόταν να πάει στη β΄ τάξη του Γυμνασίου. Ήταν το μικρότερο παιδί της οικογένειας που έχει ακόμη δύο παιδιά τον 18χρονο Παναγιώτη και τη 16χρονη Ευαγγελία η οποία αποχαιρετώντας τη μικρή της αδερφή μέσω facebook γράφει στο προφίλ της: «Καλό ταξίδι μικρή μου σ’αγαπάω» αλλάζοντας τη φωτογραφία του προφίλ της με μια πένθιμη κορδέλα.

Πένθιμη κορδέλα έχουν αναρτήσει και αρκετοί φίλοι και συγγενείς της ο οποίοι επίσης την αποχαιρετούν με μηνύματά τους. «Καλό ταξίδι αγαπημένη μου ξαδερφούλα!τα λόγια είναι φτωχά. Καλό παράδεισο αστέρι μου».

Τόσο στη Βρύναινα, χωριό καταγωγής του πατέρα της, όσο και στην Ευξεινούπολη απ’όπου κατάγεται η μητέρα της, αλλά και σ’ ολόκληρη την επαρχία Αλμυρού υπάρχει ένας βουβός πόνος για τον χαμό του κοριτσιού. Η κηδεία της άτυχης 13χρονης σύμφωνα πάντα με πληροφορίες θα γίνει τη Δευτέρα, αφού θα πρέπει να πραγματοποιηθεί πρώτα νεκροψία-νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…