xatziparasidi

Με το τρίτο της πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ ελεύθερο της κατηγορίας S9 και το τρίτο της χρυσό μετάλλιο σε ισάριθμα αγωνίσματα έκλεισε την εκπληκτική πορεία της στην πρώτη της σπουδαία διοργάνωση, η 11χρονη Βολιώτισσα Δέσποινα – Βασιλική Χατζηπαρασίδου,( με καταβολές από την Πύλη, καθότι εγγονή της Βασιλικής Νικ. Παππά, μπαμπάς της ο Γιάννης Χατζηπαρασίδης), που συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ ΑμΕΑ, της Εθνικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, το οποίο ολοκληρώθηκε χθες στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Το παιδί – θαύμα της Βολιώτικης κολύμβησης, με νέο τρομερό χρόνο 2:02.82 κατέρριψε… άνετα ένα ακόμη ρεκόρ, δείχνοντας για τρίτη φορά μέσα σε δύο μόλις μέρες το μεγαλείο του αθλητισμού, της θέλησης και της σκληρής δουλειά.

Η 11χρονη Δέσποινα – Βασιλική αγωνίστηκε στη διοργάνωση με το σωματείο «Αργοναύτες Βόλου», ενώ ανήκει στον Υδάτινο Κόσμο, με προπονήτρια την Αλεξάνδρα Κωνσταντά.

Η Βολιώτισσα 11χρονη κολυμβήτρια που σπάει τα χρονόμετρα επέστρεψε με τρία ρεκόρ και τρία μετάλλια στις αποσκευές της, βάζοντας πλώρη για νέες διακρίσεις, στις επόμενες συμμετοχές της.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

taxydromos.gr 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…