fylakes

Όπως έγινε γνωστό μέσω δελτίο Τύπου Ο.Σ.Υ.Ε (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ), σήμερα Παρασκευή 23/3, κρατούμενος των φυλακών Τρικάλων, επιτέθηκε με αυτοσχέδιο μαχαίρι κατά του Αρχιφύλακα, καταφέρνοντας μόνο να τον τραυματίσει, χάρη στην έγκαιρη αντίδραση του σωφρονιστικού υπαλλήλου.

Παρακάτω παραθέτουμε αυτούσιο το μέρος του δελτίου Τύπου που αναφέρεται στο συμβάν…

«Λίγες ήμερες πριν συμπληρωθούν 4 χρόνια από την στυγερή δολοφονία του Υπαρχιφύλακα Γ. Τσιρώνη στο Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου, όπου αλλοδαπός κρατούμενος τον μαχαίρωσε στον λαιμό και με όλες συνολικά τις αρνητικές εξελίξεις που ακολούθησαν, σήμερα στην Φυλακή Τρικάλων ένας κρατούμενος ελληνικής καταγωγής επιχείρησε να τραυματίσει στον λαιμό με ένα αυτοσχέδιο κοφτερό μαχαίρι τον συνάδελφο Αρχιφύλακα της Φυλακής.

Ευτυχώς, ο συνάδελφος πρόλαβε και αντέδρασε και το χτύπημα δεν βρήκε τον στόχο του, τραυματίζοντάς τον όμως κάτω από το αυτί και στο μέρος του λαιμού. Εάν δεν παρέμβαιναν οι συνάδελφοι που έσπευσαν για βοήθεια και να αφοπλίσουν τον κρατούμενο, είναι βέβαιο ότι σήμερα θα μιλούσαμε για μία νέα υπόθεση δολοφονίας σωφρονιστικού υπαλλήλου».

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Πύλη: «Έφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Τσιγκαρίδα

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΙΓΚΑΡΙΔΑ ΕΤΩΝ 91 Θανούσα κηδεύ…