treno-e-5419

Την προσοχή όλων έχει τραβήξει ένας σταθμός του μετρό στην πόλη Γκοουτσίν, στη νοτιοδυτική Κίνα, καθώς το τρένο κάνει στάση μέσα σε πολυκατοικία!

 Πρόκειται για μια πόλη 49 εκατομμυρίων κατοίκων μέσα σε μόλις 31.000 τετραγωνικά μέτρα.

Οι τουρίστες σπεύδουν να φωτογραφηθούν στο σημείο, με τα επίσημα στοιχεία να κάνουν λόγο για περίπου 10.000 τουρίστες, οι οποίοι φτάνουν στον σταθμό Liziba του μετρό για να βγάλουν σέλφι και να τραβήξουν βίντεο με το τρένο να περνά μέσα από τα κτίρια.

Αν και ο σταθμός έγινε διάσημος πρόσφατα, υπάρχει στην Κίνα εδώ και χρόνια. Συγκεκριμένα, το 1998 η περιοχή στην οποία βρίσκεται ο σταθμός Liziba επελέγη για να κατασκευαστεί ένα συγκρότημα κατοικιών.

Προκειμένου να περάσει η σιδηροδρομική γραμμή, θα έπρεπε να γκρεμιστεί ένα ολόκληρο τμήμα από το συγκρότημα πολυκατοικιών στην πυκνοκατοικημένη πόλη, ωστόσο, μετά από διαβουλεύσεις, οι Αρχές αποφάσισαν να κατασκευάσουν ταυτόχρονα και τον σταθμό του μετρό και το συγκρότημα κατοικιών.

Πηγή: topnews.gr



Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…