mad walk copy

Το MadWalk, η μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής, διοργανώνεται και φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά από το Mad. Όπως κάθε χρόνο, καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας αλλά και αγαπημένα νεανικά brands θα συνυπάρξουν με αγαπημένους καλλιτέχνες στο πιο ξεχωριστό event που συνδυάζει ανατρεπτικάLive Performances με μοναδικά Fashion Shows.

Με σκοπό να ενώσει τη μόδα και την μουσική, η εκρηκτική performer και fashion icon Δέσποινα Βανδή  θα αναλάβει τον ρόλο της παρουσιάστριας, αυτή την χρονιά, για να γεφυρώσει αυτούς τους δυο τόσο συγγενικούς αλλά και τόσο διαφορετικούς χώρους.

To Aperol με το πιο fashionable cocktail, Aperol Spritz, θα συνοδεύσει και φέτος με τη μοναδική του γεύση και το ξεχωριστό πορτοκαλί του χρώμα, το μεγαλύτερο fashion event της χρονιάς.

Το φετινό MadWalk 2016 by Aperol Spritz θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 στις 21.00 στις «Αποθήκες Μπήτρου».

Η προπώληση των περιορισμένων εισιτηρίων για το MadWalk 2016 by Aperol Spritz έχει ήδη ξεκινήσει!

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας , online στο www.viva.gr και στα καταστήματαPublic & Public.gr, Παπασωτηρίου, Seven Spot, Ιανός & τηλεφωνικά στο 11876.

Πηγή:blog.xe.gr

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Ανάβαση στην κορυφή Μαμαλή διοργανώνει η Ο.Λ.Κ. στις 22/10

Η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει ανάβαση την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στην κορυφή «Μα…