Arxiki

Στους Γόμφους φωταγωγήθηκε το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δ. Πύλης, για την φετινή χριστουγεννιάτικη περίοδο, σκορπίζοντας ταυτόχρονα πολλά χαρούμενα χαμόγελα στα παιδάκια του παιδικού σταθμού, νηπιαγωγείου & δημ. σχολείου Γόμφων που συμμετείχαν, αλλά & αισιοδοξία στους μεγαλύτερους.

Η εκδήλωση άνοιξε με το στόλισμα του δέντρου από τα ίδια τα παιδιά, με στολίδια που τα ίδια επέλεξαν, κάνοντας συνάμα & μια ευχή προς τον Αη Βασίλη για το δώρο των ονείρων τους γι’ αυτή τη χρονιά.

Κατόπιν & μετρώντας αντίστροφα όλοι μαζί, φωταγωγήθηκε το φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο, που από σήμερα το απόγευμα & για όλη την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, μαζί με την φάτνη του μικρού Χριστού, θα στολίζουν την πλατεία του χωριού.

Η εκδήλωση έκλεισε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, που με πολλή χαρά τραγούδησαν τα παιδιά, αποκομίζοντας το βαθύ χειροκρότημα του ένθερμου κοινού τους.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν από κοινού ο Πολιτιστικός Σύλλογος & η Τ.Κ. Γόμφων, με την συνδρομή του ΟΚΠΑΔ του Δ. Πύλης.

Στην σημερινή εκδήλωση, εκτός των γονέων, παραβρέθηκαν & τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Τ.Κ. Γόμφων κ. Κ. Ποντίκας, ο δημ. σύμβουλος κ. Χρ. Ζιάκας, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γόμφων κ. Άκης Κακάβας, καθώς & όλα τα μέλη του Δ.Σ αυτού, η Δ/ντρια του Δημ. Σχολείου Γόμφων κα Όλγα Καραμάνου, ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Γόμφων κ. Λ. Μπράμης, καθώς & τα μέλη του Τ.Σ. Γόμφων κ.κ. Απ. Ξάφης Σάκης Κιάφας, Γ. Μαγκούτης & Παν. Τσιαπάρας.

Gomfoi dentro (13)

Gomfoi dentro (14)

Gomfoi dentro (15)

Gomfoi dentro (16)

Gomfoi dentro (17)

Gomfoi dentro (18)

Gomfoi dentro (19)

Gomfoi dentro (21)

Gomfoi dentro (22)

Gomfoi dentro (12)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Θ. Χήρας από Πύλη: Σας καλώ σε μια νέα πορεία με γνω΄ση, σύνεση και όραμα, στηρίζοντας μια παρουσία με μέλλον, όραμα & αξίες(βίντεο/φωτό)

Την κεντρική του ομιλία στην Πύλη, μπροστά από τον χώρο του εκλογικού του κέντρου, πραγματ…