Logo_KDAP_big1-01

Αγαπητοί γονείς,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως η οικογένεια του ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ (Β. Τσιτσάνη 86) θα μεγαλώσει, καθώς από τον Σεπτέμβρη θα λειτουργήσουν  ακόμη δύο νέες δομές μας, η μία επί της οδού Καλαμπάκας 129 στα Τρίκαλα (ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ ΙΙ)  και η άλλη στην Πύλη (ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ ΙΙΙ).

Το ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ επίσης, είναι στη ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για τις 26 διδακτικές του ενότητες, αλλά και για το άρτια καταρτισμένο επιστημονικό του προσωπικό.

Οφείλουμε να σας θυμίσουμε ότι, με τις γνώσεις, την αφοσίωση, την εμπειρία και την ευθύνη για τη δουλειά μας θα προσπαθήσουμε για μια ακόμη χρονιά να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας στη θέση ευθύνης.

Επιθυμούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι από την πλευρά μας θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για αποτελεσματική συνεργασία, η οποία θα βασιστεί σε συναισθήματα αμοιβαίας εκτίμησης, σεβασμού και εμπιστοσύνης.

Τέλος, σας ενημερώνουμε πως οι αιτήσεις για δωρεάν συμμετοχή των παιδιών σας μέσω ΕΣΠΑ (voucher) αναμένεται να ξεκινήσουν τις άμεσα και σας προτρέπουμε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για την έγκαιρη  κράτηση θέσης στις δομές μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την επιλογή της δομής μας, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε φέτος στην πρώτη χρονιά λειτουργίας μας!!

Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά στα τηλέφωνα:

Νεκταρία, 6972583093

Γιώργος, 6978982088

Ηλίας, 6973051361

Σταθερό, 2431181060 (08:00-16:00 καθημερινά)

Αλλά και στο, https://www.facebook.com/Kdap.mathisi/

 

Για τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ

Νίκος Τσιακάρας

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…