rIA kOUFOGAZOU (5)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο 2ος διαγωνισμός ορθογραφίας Κ.Ξ.Γ  Ν.Τρικάλων όπου το παρόν έδωσε & το Κέντρο Ξένων Γλωσσών της Ρίας Κουφογάζου-Γκίκα από την Πύλη.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22/12 στο ξενοδοχείο ΑΕΤΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ στα Τρίκαλα κ συμμετείχαν σπουδαστές των Κ.Ξ.Γ της κ. Ρίας Κουφογάζου, κ.Κουκουλέτσου Ρούλας κ κ. Στέλλας Κατούνα από τα Τρίκαλα.

Οι σπουδαστές διαγωνίστηκαν ανά επίπεδο τάξης στο λεξιλόγιο της αγγλικής γλώσσας κ οι νικητές έλαβαν έλαβαν πολλά τεχνολογικά κ εκπαιδευτικά δώρα. Επίσης, έπειτα από κλήρωση δόθηκαν οχτώ(8) υποτροφίες εξέταστρων για πιστοποιητικά επιπέδου Lower, Advanced k Proficiency,καθώς επίσης απονεμήθηκαν κ τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας στους επιτυχόντες της σχολ. χρονιάς 2017-1018.

¨ Είμαστε πολύ χαρούμενες κ ταυτόχρονα πολύ συγκινημένες που τόσο οι σπουδαστές όσο κ οι γονείς ανταποκρίθηκαν με τοσο ενθουσιασμό κ ζέση στον 2ο διαγωνισμό ορθογραφίας. Στόχος μας είναι η διεύρυνση των οριζόντων των σπουδαστών μας κ η απόκτηση εκπαιδευτικών εμπειριών πέρα από τα στενά όρια της τάξης.

Μας αρέσει να καινοτομούμε, να συνεργαζόμαστε, να ανταλλάσσουμε ιδέες με αξιόλογους συναδέλφους, να εφαρμόζουμε  νέες σύγχρονους μεθόδους διδασκαλίας για να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε κ να συμβαδίζουμε με τις απαιτήσεις των παιδιών μας έτσι ώστε να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία εκμάθησης της γλώσσας στα παιδιά μας.. Γιατί κάθε σπουδαστής που υπήρξε υπάρχει κ θα υπάρξει στα φροντιστήριά μας θα είναι πάντα ένα από τα παιδιά μας..κ για τα παιδιά μας θέλουμε κ αναζητάμε το καλύτερο.¨, ήταν τα λόγια της κ. Ρίας Κουφογάζου-Γκίκα στον χαιρετισμό της.

rIA kOUFOGAZOU (1)

rIA kOUFOGAZOU (3)

rIA kOUFOGAZOU (4)

rIA kOUFOGAZOU (7)

rIA kOUFOGAZOU (2)

 

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ πρωτοπορούν και δείχνουν το δρόμο της εξέλιξης…..

Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε:    Την συνεργασία των ΚΔΑΠ Μ…