Valantis Athina (15) Arxiki

Την προεκλογική του ομιλία προς τους ετεροδημότες της Αθήνας πραγματοποίησε με μεγαλειώδη επιτυχία ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Βαλάντης Τσιούτσιας, την Παρασκευή 10/05/2019 το απόγευμα σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα της ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ στο Κολωνάκι. Από νωρίς, πλήθος κόσμου και ετεροδημοτών συγκεντρώθηκαν στην οδό Μασσαλίας 22, στην αίθουσα του 8ου ορόφου με θέα την Ακρόπολη, για να υποδεχτούν τον ιδιαίτερα αγαπητό Βαλάντη όπως τον αποκαλούν.

Ο κ.Τσιούτσιας, συνοδευόμενος από πλειάδα στενών συνεργατών του αλλά και Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού “ΠΥΛΗ ΑΞΙΩΝ”, αφίχθη στην κατάμεστη αίθουσα εγκαίρως και αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους συνδημότες του, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρόν, υπογράμμισε πως αυτές οι δημοτικές εκλογές είναι οι πλέον κρίσιμες για τον Δήμο Πύλης, καθώς σε αυτές κρίνεται η πορεία αλλά και η προοπτική του.

Προχωρώντας στην παρουσίαση των στόχων του συνδυασμού του, αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια στο οργανωμένο πρόγραμμά του και σημείωσε με ιδιαίτερη έμφαση τις ρεαλιστικές και ουσιαστικές προτάσεις του για τον Δήμο του Αύριο. Ένα πλάνο αξιοποιήσιμο που θα προσφέρει ελπίδα, σταθερότητα και καθαρότητα και που εγγυάται άμεσες λύσεις και την διέξοδο από τα προβλήματα αλλά και τον μαρασμό, την πλήρη εγκατάλειψη των χωριών μας, όπως τόνισε επανειλημμένως.

Παράλληλα, ο κ. Τσιούτσιας επεσήμανε μια πλούσια δέσμη μέτρων για την αναβάθμιση του Δήμου σε όλους τους τομείς, προβάλλοντας ένα ολοκληρωμένο και τεκμηριωμένο αναπτυξιακό μοντέλο, στηριζόμενο σε προτάσεις, έργα και άμεσες λύσεις, ώστε να εμπεδωθεί άμεσα το αίσθημα ασφάλειας από όλους τους δημότες. Τέλος, καταχειροκροτούμενος από το ακροατήριο έδωσε δυναμικά το στίγμα της υποψηφιότητάς του και κάλεσε όλους τους συντοπίτες του να παραβρεθούν στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαϊου του Δήμου τους, δίνοντας ώθηση και δύναμη στον θεσμό του «εκλέγειν» και του «εκλέγεσθαι «αλλά και αξία στην ‘ΠΥΛΗ ΑΞΙΩΝ’.

Στον συνδυασμό της αξιοκρατίας,της δικαιοσύνης, της εμπιστοσύνης, της δημιουργίας και της παραγωγής έργου. Στον συνδυασμό του Αύριο , για τον Δήμο του Αύριο!

burst

Val Athens (2)

Val Athens (3)

sdr
sdr
dav
dav
sdr
sdr
sdr
sdr
dav
dav

Val Athens 9 Valantis Athina (2) Valantis Athina (4)

dav
dav
dav
dav
Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Απόλυτη κυριαρχία Μαράβα στο νέο ΔΣ. Αναλυτικοί πίνακες με ονόματα υποψηφίων ανά ΔΕ…

Απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού για την επόμενη 5ετία, θα είναι και πάλι ο νυν και νεοκλ…