Δημοτικό-Στάδιο-Τρικάλων

Σε έλεγχο των πυλώνων του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων προχωρά ο Δήμος Τρικκαίων. Μια κίνηση ουσίας, για να φανεί, πρώτα πώς έχει η κατάσταση σχετικά με την παλαιότητά τους και στη συνέχεια, να γίνουν όσες ενέργειες χρειαστεί, ώστε οι πυλώνες να συντηρηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Ετσι, σε πρώτη φάση θα καταγραφούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα προβλήματα στη δομική κατάσταση και στη λειτουργική αρτιότητα των πυλώνων.

Στη συνέχεια θα  γίνει η αξιολόγηση της δομικής τους επάρκειας, προκειμένου να ιεραρχήσει ο Δήμος Τρικκαίων – από άποψη χρόνου και κόστους – τις απαιτούμενες παρεμβάσεις ή και αντικαταστάσεις. Θα δημιουργηθεί, με τον τρόπο αυτόν, ένας μηχανισμός παρακολούθησης και συντήρησης των πυλώνων. Το έργο ονομάζεται «Παροχή υπηρεσιών Συμβούλου για τον έλεγχο καλής λειτουργίας των πυλώνων του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων» και κοστίζει 13.700€, ενώ ανατίθεται στον μηχανικό κ. Β. Τεντολούρη.

Επίσης πλήθος μπασκετών σε 40 σχολεία ελέγχει ο Δήμος Τρικκαίων. Πρόκειται για μια απόφαση να συνεχιστεί η προσπάθεια που ξεκίνησε για τον έλεγχο της ασφάλειας των μπασκετών στα σχολεία του Δήμου. Ο πρώτος έλεγχος είχε ξεκινήσει ήδη από τον περασμένο Αύγουστο και αφορούσε σε συνολικότερο έλεγχο αθλητικών εγκαταστάσεων σε σχολεία, γειτονιές και χωριά.

Πλέον ο έλεγχος εισέρχεται στην εξειδικευμένη φάση των μετρήσεων των μπασκετών, με βάση τις ισχύουσες προδιαγραφές.  Τα σχολεία βρίσκονται στην πόλη των Τρικάλων και είναι και Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Το σχετικό έργο έχει ως τίτλο «Παροχή υπηρεσιών συμβούλου για τον έλεγχο λειτουργίας μπασκετών σε δημοτικούς χώρους» και με 16.500€ ανελήφθη από τον μηχανικό κ. Ν. Κάκκαβο.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Με τις δέουσες τιμές, η Πιαλεία & ο Δ. Πύλης, γιόρτασαν τα 23α «Τσιαβαλιάρεια»

Σήμερα Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 & και ώρα 10:45π.μ. στην πλατεία της Τ.Κ. Πιαλείας, π…