ksilodarmos copy

Τα περιστατικά βίας κατά των γυναικών φαίνεται πως δεν έχουν τελειωμό στην Τουρκία καθότι για ακόμα μια φορά μια έγκυος γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, με θύμα την γραμματέα της εφημερίδας Evrensel, Χαζάλ Ολμέζ. Στη γυναίκα επιτέθηκε μια ομάδα τριών ατόμων, δύο εκ των οποίων ήταν γυναίκες που φορούσαν μπούργκα. Όπως αναφέρει η Χαζάλ ο λόγος που της επιτέθηκαν ήταν γιατί φορούσε «προκλητικά» ρούχα και γιατί σύμφωνα με εκείνους η γυναίκα υποστήριξε την αποτυχημένη προσπάθεια πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.

«Είδα μια γυναίκα με μπούργα να μου επιτίθεται και τη ρώτησα γιατί τράβηξε τα μαλλιά μου. Τότε η ομάδα των ατόμων κάλεσε και άλλους να έρθουν στο σημείο, ήθελαν να με λιντσάρουν» αναφέρει η Χαζάλ στην εφημερίδα Χουριγιέτ.

Όπως αναφέρει η Χαζάλ  οι δράστες την χτυπούσαν μέχρι που έπεσε στο έδαφος και αν και πολλοί είδαν το περιστατικό μόνο μια 60 χρονη γυναίκα πήγε να τη βοηθήσει.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου ο γιατρός την διαβεβαίωσε πως όλα είναι εντάξει με το μωρό της, λέγοντας της μάλιστα πως είναι τυχερή που οι δράστες δεν κατάλαβαν πως είναι έγκυος καθότι τότε θα μπορούσαν να την έχουν τραυματίσει χειρότερα.

Η Χαζάλ καταγγείλει στην Χουριγιέτ πως αν και ο γιατρός την εξέτασε και είδε τα τραύματα της, δεν της έδωσε σχετική αναφορά για να μπορεί να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Πηγή:madata.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…