dav

Ακόμη πιο όμορφη η εικόνα της νέας λαϊκής αγοράς στα Τρίκαλα. Το μεγάλο και ουσιαστικό έργο του Δήμου Τρικκαίων για την αναμόρφωση της λαϊκής αγοράς ολοκληρώνεται σύντομα.

Από σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021, ξεκίνησαν να τοποθετούνται και οι τέντες (σκελετός και ύφασμα) που θα στεγάζουν τους παραγωγούς. Εικόνα όμορφη και ομοιόμορφη, που, μαζί με την επέκταση της κεντρικής νησίδας (έχει σχεδόν ολοκληρωθεί) και τη διαμόρφωση των πεζοδρομίων (τα έργα υλοποιούνται από την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου), αλλάζουν πλήρως το σκηνικό για κάθε πολίτη.

Τόσο οι παραγωγοί, όσο και οι καταναλωτές, θα μπορούν σε πολύ σύντομο διάστημα να κυκλοφορούν και να προβαίνουν σε αγοραπωλησίες σε έναν χώρο σαφώς πιο σύγχρονο, μελετημένο και με ουσιαστική σύνδεση με την πόλη και τον πολίτη.

Το έργο που είχε προϋπολογισμό 585.000€ έχει ακριβή τίτλο «Ανάπλαση – Αναβάθμιση της υπαίθριας λαϊκής αγοράς στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων». Είναι το πρώτο, σειράς έργων που αλλάζουν πλήρως την εικόνα των Τρικάλων, προς μια πιο ασφαλή, λειτουργική, βιώσιμη και σύγχρονη πόλη.

LAIKI TENTES2a

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Επίσκεψη Κ. Αγοραστού στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας- Ευχαρίστησε γιατρούς και υγειονομικό προσωπικό για τον καθημερινό αγώνα προσφοράς στον άνθρωπο 

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέ…