122743454_354052222374996_8110355287590455690_n

Η Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, με τοποθέτησή της, επί της Προτάσεως Δυσπιστίας προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Σταϊκούρα, έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα προς την αξιωματική αντιπολίτευση.

Με την κατάθεση, το απόγευμα της Πέμπτης, της Προτάσεως δυσπιστίας προς τον Υπουργό Οικονομικών της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, προκλήθηκε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των κομμάτων, και η συνεδρίαση σύμφωνα με τον Κανονισμό συνεχίστηκε για τρεις ημέρες.

Η Βουλευτής του Νομού μας, κα. Παπακώστα, είχε επιλέξει να τοποθετηθεί υπέρ του Νομοσχεδίου αλλά και μετά την κατάθεση της προτάσεως δυσπιστίας, κατά αυτής.

Στην ομιλία της αναφέρει μεταξύ άλλων: « Για εμάς κύριοι συνάδελφοι της αντιπολίτευσης, για τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, υφίσταται σήμερα εκτός του δυσβάσταχτου δημοσίου χρέους και ιδιωτικό χρέος, το οποίο ανέρχεται στο ύψος των 234 δις, από το οποίο 50 δισεκατομμύρια προέκυψαν επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ.

Κρίνεται, λοιπόν, ως αδήριτη ανάγκη να αντιμετωπιστεί η ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της οικονομίας μας, κατά επέκταση της ίδιας της υπόστασης του κράτους μας. Μέχρι σήμερα τα μέτρα που ελήφθησαν ήταν ανεπαρκή και ατελή καθώς ρύθμιζαν τελικά, ελάχιστο αριθμό οφειλετών και υπερχρεωμένων νοικοκυριών.»

Καταλήγοντας, τόνισε πως:

«Αυτό που προσπαθούμε ως κυβέρνηση, εδώ και 15 μήνες, παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, λόγω τις πανδημίας, του μεταναστευτικού, της ελληνοτουρκικής κρίσης, αλλά και των φυσικών καταστροφών, είναι να επιφέρουμε στους περισσότερους τομείς της δημόσιας διοίκησης, την εξυγίανση, τον εκσυγχρονισμό, τη χρηστή και ψηφιακή διοίκηση, τη διαφάνεια και την αποτελεσματικότητα.

Ταυτόχρονα, όμως μεριμνούμε με άμεσα οικονομικά μέτρα, είτε πρόκειται για ελαφρύνσεις, είτε για μέτρα ενίσχυσης ή ακόμη, όπως στο παρόν Νομοσχέδιο, μέτρα ρύθμισης του ιδιωτικού χρέους. Ρυθμίσεις και νομοθετήματα, που φανερώνουν την μέριμνα για τον πολίτη, αλλά και την πρόοδο της χώρας

Δείτε ολόκληρο το video της ομιλίας της κας. Παπακώστα παρακάτω…

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Μήνυμα της Υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου Παναγιώτας Μανταλιά-Μουρκάκη για την Παγκόσμια Ημέρα των Εκπαιδευτικών

«Το όνειρο του να αλλάξει ο κόσμος, να γίνει καλύτερος, όσο κι αν φαίνεται ουτοπικό, είναι…