ksilino podilato
Από τις 8 Ιανουαρίου το ξύλινο σπαστό ποδήλατο συντροφεύει τον ιδρυτή της εταιρείας Coco-Mat.bike κ. Παύλο Ευμορφίδη στο μεγαλύτερο σε διάρκεια, αλλά και σημασία ταξίδι της ζωής του, διασχίζοντας συνολικά 8 διαφορετικές χώρες, με τελικό προορισμό το Νεπάλ.
Έχοντας ξεκινήσει από την Ακρόπολη κατάφερε και πέρασε από την Τουρκία, τη Γεωργία, την Αρμενία, το Αζερμπαϊτζαν φτάνοντας στην Ινδία.

«Άντεξε» τους – 17 στα βουνά της Γεωργίας και «ίδρωσε» στους +32 της Βομβάης. Τους περίμεναν μεγάλες δυσκολίες, χιόνια πολλά, υψόμετρα, ανηφόρες, κατηφόρες, δρόμοι απάτητοι, λεωφόροι γεμάτοι. Παντού σε πάει και σε φέρνει το ξύλινο ποδήλατο.

Διπλώνει σε δύο δεύτερα, απλά εύκολα και ακούραστα. Χωράει παντού, στα πιο μικρά αυτοκίνητα, σε λεωφορεία, τρένα, αεροπλάνα, ασανσέρ. Στολίζει το γραφείο και το σπίτι σου. Εμπνευσμένο από σπαρτιατική αγάπη και ελληνικό μεράκι δημιουργείται στην Αθήνα από ανθρώπους χειρώνακτες που είναι αφιερωμένοι στην τέχνη του ξύλου, πάντα με σεβασμό
προς τη φύση.

Η τρέλα ,το πάθος και κυρίως η δίψα για κορυφές είναι τα στοιχεία της οικογένειας Coco-Mat.bike. Την πιο ψηλή κορυφή του κόσμου έχουν στοχεύσει για το 2020 και μας καλούν να την κατακτήσουμε όλοι μαζί, παρέα!

coco mat (1) coco mat (2)
Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Συνεχίζουν το εκτιμητικό τους έργο τα μεικτά κλιμάκια των γεωπόνων, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Mε αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν το εκτιμητικό τους έργο τα 32 μεικτά κλιμάκια που συγκροτήθηκα…