Arxiki Livathoxori (15)

Του Αλέξανδρου Γ. Τζήμα

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 21.00  η εκδήλωση της κοπής  της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Εξωραϊστικό  και Μορφωτικό Σύλλογο Λιβαδοχωρίου (ΤΟ ΓΚΙΟΝΘΙ) στην Ταβέρνα  «ΑΗΔΟΝΙΑ» στα Τρίκαλα, παρουσία αρκετών Λιβαδοχωριτών  και του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα.

Την πίτα ευλόγησε ο Πρεσβύτερος Πατέρας Απόστολος Γελαδάρης.

Ακολούθησαν οι ομιλίες αρχικά του Προέδρου του Συλλόγου κ. Αθανασίου  Μπουραζάνα ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους του δημάρχου κ. Κων/νου Μαράβα και τους ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά».

Στην συνέχεια σύντομο χαιρετισμό έκανε ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας δίνοντας τις καθιερωμένες ευχές ,επισημαίνοντας ότι  αυτή η χρονιά θα είναι καλλίτερη, όσον αναφορά τα έργα στο Λιβαδοχώρι.

Τέλος χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λιβαδοχωρίου κ. Γεώργιος Πολυγένης.

Η εκδήλωση συνδυάστηκε με πολύ  χορό και διασκέδαση  με την παρουσία  ζωντανής λαϊκοδημοτικής ορχήστρας,  όπου οι παρευρισκόμενοι κατέκλυσαν την πίστα του μαγαζιού χορεύοντας με αστείρευτο κέφι μέχρι αργά.

Παρευρίσκοντο επίσης στην εκδήλωση ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Βασίλειος Αναγνώστου και ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Μάκης Παπαγεωργίου.

Το Προεδρείο  του Δ.Σ. του Συλλόγου απαρτίζεται από τους κ. Αθανάσιο Μπουραζάνα Πρόεδρο, τον κ. Αλέξανδρο Τζερεμέ Αντιπρόεδρο, τον κ. Γεώργιο Μπουραζάνα Γ. Γραμματέα, την κ. Αρετή Τζερεμέ Ταμία, τον κ. Τζερεμέ Αθανάσιο μέλος, τον κ. Λεωνίδα Τζερεμέ μέλος  και την κ. Άννα –Μαρία Τζερεμέ μέλος.

pita

proedros

livathoxori (1)

Livathoxori (12)

Livathoxori (16)

Livathoxori (17)

Livathoxori (18)

Livathoxori (20)

Livathoxori (21)

Livathoxori (22)

Orx;istra (1)

Orx;istra (2)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Κ. Μαράβας: Όλοι ενωμένοι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου & την ευημερία των δημοτών μας

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους δημότες του Δήμου Πύλης που με την ψήφο τους,  έδειξαν …