EVE trikalwn

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων κ. Βαγγέλης Αγγελάκης, για ακόμα μία χρονιά συνιστά την προσοχή των συναδέλφων για τις μέρες των Χριστουγέννων για την καλύτερη αντιμετώπιση  των επισκεπτών, που θα φτάσουν στο νομό μας αυτές τις μέρες από όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα για τις εκδηλώσεις του Μύλου των Ξωτικών.

Όλοι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, όχι μόνο στην ποιότητα των προϊόντων, που έτσι και αλλιώς είναι άριστες, αλλά στις τιμές και στη συμπεριφορά μας απέναντι  στους επισκέπτες, καθώς και στους Τρικαλινούς, και να μην το βλέπουμε σαν κάτι ευκαιριακό δυσφημίζοντας έτσι την περιοχή μας.

Αυτές τις μέρες οφείλουμε όλοι μας, Δήμος – Αντιπεριφέρεια – Επαγγελματικοί φορείς – Εμπορικός Σύλλογος – Ξενοδόχοιτης πόλης μας και του ορεινού όγκου, καθώς και όλες οι επιχειρήσεις του Νομού μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τον τόπο μας.

Επίσης  ο κ Αγγελάκης τονίζει   ότι είναι επιτακτική ανάγκη για όλους μας να στηρίξουμε τις τοπικές μας επιχειρήσεις, γιατί όπως αναφέρει και παραπάνω και καλές τιμές έχουμε και άριστη ποιότητα διαθέτουμε, γιατί  αφήνοντας και το τελευταίο ευρώ στην περιοχή μας μπαίνει ένα λιθαράκι στον τόπο μας και για εμάς και για τα παιδιά μας.

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ δίπλα στα παιδιά και τους γονείς

Αγαπητοί γονείς, Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ, είναι στη ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουν για τις 26 δι…