karagiozis (2)

 

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων πολιτιστικών Εκδηλώσεων «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018» που οργάνωσε και φέτος ο Δήμος Πύλης, συνεχίστηκαν και στην Πηγή προχθές, οι  παραστάσεις Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών του Κώστα Κατσόγιαννου, όπου παρουσίασε το έργο  «Τα 81 Εντάλματα του Καραγκιόζη» και την παρακολούθησαν αρκετά παιδιά που κατέκλυσαν τον χώρο της πλατείας, περνώντας για μια ώρα περίπου ευχάριστα.

Στην αρχή της παράστασης έκανε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πηγής κ. Βασίλειος Τζιμόπουλος  ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους ευχαριστώντας τους για την αθρόα προσέλευση στην εκδήλωση.

Αμέσως δόθηκε ο λόγος στον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και υπεύθυνο των Εκδηλώσεων του Δήμου Πύλης  κ. Γ. Τζιορτζιώτη, ο οποίος προσφώνησε τον Πρόεδρο της Πηγής καλωσορίζοντας τους γονείς και τα παιδιά , αναφέροντας τα εξής:

» Ξεκινήσαμε ένα κύκλο εκδηλώσεων . Και φέτος πυξίδα μας είναι τα παιδιά.

Γι’ αυτόν τον λόγο κοντά μας σήμερα είναι ο κ. Κατσόγιαννος από το γειτονικό Μαυρομάτι Καρδίτσας   που θα μας μεταφέρει στον μαγικό  κόσμο του Καραγκιόζη μαζί με την ομάδα του και τους ήρωες του.

Επιτρέψτε με να σας μεταφέρω τις ευχές του Δημάρχου Πύλης Κων/νου Μαράβα για υγεία και καλές γιορτές.

Επίσης θέλω να σας γνωρίσω ότι στις 27 του μήνα θα γίνει δημοπρασία ύψους 250.000ευρώ για την κατασκευή αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων εδώ δίπλα μας».

Τελειώνοντας   ο κ. Τζιορζιώτης ευχήθηκε σε όλους «Χρόνια Πολλά και καλό Δεκαπενταύγουστο.»

karagiozis (3)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Γιώργος Αναγνώστου, Αμέσως μετά τις Δημοτικές Εκλογές…

  Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία όλων των  συνδημοτών μας, θέλω να δηλώσω πως θ…