DSC07354

Την καθιερωμένη «Βασιλόπιτα», έκοψε σήμερα Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα της εορτής του Αγ. Βαλεντίνου, το ιατρικό & νοσηλευτικό, διοικητικό προσωπικό, καθώς & αυτό του τομέα καθαριότητας του Κέντρου Υγείας Πύλης, παρουσία του Δ/ντή του, κ. Μιχ. Βενιζέλου, του προέδρου εργαζομένων Κ.Υ. Ν. Τρικάλων κ. Θαν. Μπαζιώτη, του Αντ/ρχου Καθαριότητας  κ. Κ. Δούλαλα, της Αντ/ρου του ΟΚΠΑΔ κ. Χαράς Καλιώρα, του επικεφαλής της Αξ/κής Αντ/σης κ. Θ. Χήρα και των δημ. συμβούλων κ.κ. Λ. Οικονόμου, Ιωαν. Κουτσονάσιου & Περ. Μητρονάτσιου.

Την πίτα έκοψε ο ίδιος ο Δ/ντής κ. Βενιζέλος ο οποίος μαζί με τις ευχές του, για υγεία & ευημερία, είπε μεταξύ άλλων: «Χαίρομαι για την παρουσία όλων εδώ, καθώς & των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διότι στα θέματα Υγείας, δεν υπάρχει και δεν πρέπει να υπάρχει καμιά διαχωριστική γραμμή και όλοι στηρίζουν την λειτουργία του Κέντρου Υγείας.  Ευχαριστώ επίσης όλο το προσωπικό που καταβάλλει τις καλλίτερες προσπάθειες, για την παροχή ορθών παροχών στους κατοίκους της περιοχής. Θεωρώ το ίδιο κάνει & η Τ.Α. και αυτή τη στιγμή είμαστε σε έναν δρόμο ανασυγκρότησης με τα έργα στις κτιριακές εγκαταστάσεις, να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Μέχρι το καλοκαίρι αναμένουμε και Παιδίατρο, ενώ εν αναμονή βρίσκεται & η λειτουργία του ακτινολογικού εργαστηρίου. Όλοι μαζί προσπαθούμε και δίνουμε τον καλλίτερο εαυτό μας, για να προσφέρουμε καλλίτερες υπηρεσίες στους πολίτες. ».

Σύντομους χαιρετισμούς επίσης απηύθυναν οι κ.κ. Κ. Δούλαλας, Θ. Χήρας, Θαν. Μπαγιώτης και Περ. Μητρονάτσιος.

Το φλουρί της πίτας, αντιστοιχούσε σε ένα συμβολικό δώρο «έκπληξη», το οποίο θα αποφασισθεί εκ του συνόλου των εργαζομένων του Κ.Υ.

DSC07337

DSC07342

DSC07344

DSC07345

DSC07346

DSC07347

DSC07350

DSC07351

DSC07352

DSC07353

DSC07355

DSC07356

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…