Arxiki

Την Πρωτοχρονιάτική του πίτα έκοψε ο Π.Ο. Παλαιομοναστήρου απόψε στις 8:30μμ στην ταβέρνα – ουζερί «Πηρουνοπενιές» στο Παλαιομονάστηρο.

Την πίτα ευλόγησε & έκοψε ο ιερέας του χωριού πατήρ Σεραφείμ Καλτσουκαλάς, παρουσία του προέδρου της ομάδας κ. Απ. Μπουτζιώλη, του προπονητή κ. Γ. Παπαδόπουλου, του προέδρου της Κοινότητας κ. Θ. Μπουτζιώλη & σύσσωμων των παιχτών της ομάδας.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ομάδας κ. Απ. Μπουτζιώλης τόνισε πως: «Είναι ευχάριστο που μαζευτήκαμε απόψε για ακόμη μία φορά, όλοι εδώ. Μπορεί να λείπουν κάποιοι, κάτι το οποίο μας λυπεί, αλλά τους νιώθουμε δίπλα μας. Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά. Να συνεχίσουμε, όπως αρχίσαμε δυνατά & «νεανικά», προσπαθώντας για μια αξιοπρεπή πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας κ. Γ. Παπαδόπουλος ο οποίος ανέφερε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω, εκτός από την αποψινή σας παρουσία, αλλά & για & για την συνεχή παρουσία σας στις προπονήσεις & προπάντων για το ήθος & τον χαρακτήρα που επιδεικνύετε σε κάθε αγώνα. Σκοπός μου, αλλά & της Διοίκησης είναι ένας…»Αμούστακα» παιδιά, παιδιά του χωριού να είναι κοντά στον αθλητισμό, με ό,τι καλό αυτό συνεπάγεται. Η γραμμή μας είναι αυτή & η ίδια θα συνεχίσει & στο μέλλον».

Κατόπιν ακολούθησε γεύμα, που παρέθεσε η Διοίκηση στους παίχτες, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, για την προσφορά τους.

Και για την ιστορία να πούμε πως το φλουρί, το οποίο αντιστοιχούσε σε μία ζακέτα τύπου «Φλις», προσφορά της Διοίκησης, πέτυχε ο ποδοσφαιριστής Κώστας Καφρίτσας.

IMG_3593

IMG_3595

IMG_3597

IMG_3598

IMG_3599

IMG_3600

IMG_3601

IMG_3602

IMG_3603

IMG_3604


IMG_3608

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…