Arxiki

Την πίτα του έκοψε χθες το απόγευμα, Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, ο Κυνηγετικός Σύλλογο Πύλης, ταβέρνα του Χρ. Σαρκατζή στο Παλαιομονάστηρο, παρουσία  των επικεφαλής του Δ.Σ., αρκετών του μελών, αλλά & επίσημων καλεσμένων.

Την πίτα ευλόγησε & έκοψε ο Αρχιερατικός Πύλης πατήρ Δημ. Κατασαρός, συνεπικουρούμενος του πατέρος Βασ. Νάκου, οι οποίοι ευχήθηκαν τα «Χρόνια τους Πολλά» & να έχουν οι κυνηγοί μας υγεία & επιτυχίες, ενώ θα πρέπει να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλειά τους & να είναι φύλακες της φύσης & του δάσους.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημ. Λαμπρογεώργος ευχαρίστησε μέλη & επισήμους για την παρουσία τους, ευχήθηκε τα «Χρόνια Πολλά», ευχαρίστησε τους ομοσπονδιακούς θηροφύλακες για το έργο που προσφέρουν & κάλεσε τα μέλη του Συλλόγου να δώσουν βροντερό «παρών» στην επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου, τον ετήσιο χορό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου.

Ο Αντ/ρχος Οικονομικών κ. Θαν. Κωστάκης, ευχήθηκε & αυτός με την σειρά του «Χρόνια Πολλά, υγεία & οικογενειακή ευτυχία», μεταφέροντας ταυτόχρονα τους χαιρετισμούς του Δημάρχου κ. Κ. Μαράβα.

Το φλουρί, το οποίο αντιστοιχούσε σε δωρεάν Γενική άδεια θήρας για την επόμενη χρονιά, προσφορά του Συλλόγου, σημάδεψε & πέτυχε το μέλος Απ. Τριανταφύλλης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της Τ.Κ. Παλ/ρου κ. Θ. Μπουτζιώλης, ο κ. Στέργιος Συρταδιώτης Πρ/νος Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής, ο κ. Γιάννης Τίρχας, μέλος του του Δ.Σ. της Ζ’ ΚΟΘ, ο κ. Νικ. Μάνιος επόπτης Θήρας Τρικάλων, ο κ. Δημ. Παππάς βοηθός επόπτη Θήρας, οι θηροφύλακες κ.κ. Βασ. Μπέκος & Σάκης Τριμίντζιος, καθώς & ο πρόεδρος του Κυνοφιλικού Ομίλου Τρικάλων κ. Ν. Ζιώγας.

 

Kynigetikos (1) Kynigetikos (2) Kynigetikos (3) Kynigetikos (4) Kynigetikos (5) Kynigetikos (6) Kynigetikos (7) Kynigetikos (8) Kynigetikos (9) Kynigetikos (10) Kynigetikos (11) Kynigetikos (12) Kynigetikos (13) Kynigetikos (15) Kynigetikos (16) Kynigetikos (17) Kynigetikos (18) Kynigetikos (19) Kynigetikos (20)

 

 

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Ολοκληρώθηκε η παράδοση- παραλαβή & η συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Πύλης

Από το απερχόμενο ΔΣ του Εμπορικού Συυλόγου Πύλης, εξεδόθη η κάτωθι σχετική ανακοίνωση …