Mixalakis

Επιστολή προς την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης προκειμένου να αρθούν οι αδικίες στις αποζημιώσεις των καπνοκαλλιεργητών της Π.Ε. Τρικάλων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης σημειώνει ότι βάσει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που εκδόθηκε για την αποζημίωση των καπνοκαλλιεργητών, στην Π.Ε. Τρικάλων εγκρίθηκαν μόνο 18 δικαιούχοι οι οποίοι καλλιεργούν τις ποικιλίες «Μπάσμας» και «Κατερίνης», ενώ έμειναν εκτός της λίστας 120 καπνοκαλλιεργητές της ποικιλίας «Βιρτζίνια». Ο κ. Μιχαλάκης ζητά από την ηγεσία του υπουργείου να αναλάβει πρωτοβουλία για την άρση της παραπάνω αδικίας.

«Μαζί με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, αναλάβαμε πρωτοβουλία προκειμένου να αρθεί η αδικία που υπέστησαν με τις αποζημιώσεις καπνοκαλλιεργητές της Π.Ε. Τρικάλων. Διαμαρτυρόμαστε για την αδικία απέναντι στους πληγέντες καπνοπαραγωγούς της Π.Ε. Τρικάλων, οι οποίοι είχαν πραγματικά μεγάλα ποσοστά καταστροφής και απώλειας των καλλιεργειών τους κατά το έτος 2018, και ζητούμε  από την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλία για τη διενέργεια όλων των σύννομων απαιτούμενων ενεργειών, για την οικονομική τους αποζημίωση» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων, στο Ν. Τρικάλων, για την ερχόμενη…