mateus-campos-felipe-m5c1hPrtS7k-unsplash

(Unsplash)

Ηπίεση δεν είναι για όλους. Για κάποιους λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη για να εξελιχθούν και να διαπρέψουν ενώ για άλλους είναι σαρωτική σαν μπετονιέρα.

 Ποια είναι λοιπόν τα 3 ζώδια που χρειάζονται την πίεση και το άγχος για να πάνε ένα βήμα παραπέρα και ποια εκείνα που τα παρατάνε και τρέχουν κλαίγοντας;

Ταύρος

Το λέει και η λέξη. Δεν το βάζει κάτω με τίποτα. Ακόμα και αν υπάρχει μπόλικη πίεση, θα κάνει τα πράγματα στον δικό του χρόνο, αφού πρώτα πάρει μία βαθιά ανάσα. Προσεγγίζει τη δουλειά με λογική και ψυχραιμία και ξέρει τι να κάνει σε περίπτωση πανικού.

Τοξότης

Μπορεί να μην συμπαθεί καθόλου τις αγχώδεις καταστάσεις, αλλά ξέρει πού να κάνει focus και ποια είναι η λύση όταν υπάρχει μεγάλη πίεση. Δεν τρελαίνεται και καταφέρνει να δει την ανάλαφρη πλευρά των πραγμάτων, όταν όλοι γύρω του πανικοβάλλονται.

Ιχθύς

Μπορεί να είναι στον κόσμο του, αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι θετικό. Παραμένει ζεν όταν γίνεται χαμός και η πίεση δεν τον επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό. Θα βρει τον τρόπο του να ισορροπήσει και να είναι και αποτελεσματικός.

Τα 3 ζώδια που σπάνε κάτω από πίεση

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος προσπαθεί να επιβιώσει μέσα στο χάος του μυαλού του, πράγμα που είναι δύσκολο. Αν μέσα σε αυτό, προσθέσεις άγχος, θα οπισθοχωρήσει και θα αρχίσει να τρέχει μέχρι να φτάσει στην επόμενη πόλη. Με τα πόδια.

Λέων

Είναι πολύ απλό. Αν ασκείται πίεση στον Λέοντα αλλά κανείς δεν του λέει πόσο φοβερός και πολύτιμος είναι, δεν πρόκειται να αντέξει. Θα καταρρεύσει ο δόλιος, ειδικά αν υπάρξουν ανατροπές.

Παρθένος

Η πίεση δυσκολεύει πάντα έναν τόσο τελειομανή άνθρωπο. Έχει φτιάξει το πρόγραμμά του, ωραία και καλά, έχει εντοπίσει την παραμικρή λεπτομέρεια και πας εσύ και τον πιέζεις. Θα λυγίσει.

Πηγή: ladylike.gr

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Δήλωση του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα, για τη μεγάλη του εκλογική νίκη

  Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους δημότες του Δήμου Πύλης, που τ…