arxiki

Τους γάμους τους τέλεσαν, χθες Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 ο Χρήστος Μπαμπαλιάρης & η Μαρία Μπόμπορα με το ιερό μυστήριο να τελείται στο αμφιθεατρικό εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία στο Παλαιομονάστηρο, ερχόμενοι αυτοί δε, εις σάρκαν μία, μετά των ιερών δεσμών του γάμου.

Το ευτυχές ζευγάρι, ενώπιον Θεού, συγγενών & φίλων, έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης & αγάπης, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης και χαράς στους παρευρισκόμενους. Δάκρυα χαράς απρόκλητα κύλησαν στα πρόσωπα των γονιών, ενώ τα χαμόγελα και πειράγματα δε, περίσσεψαν από φίλους κι συγγενείς.

Τα νυφικά στέφανα άλλαξε ο Άρης Τσιγκαρίδας, ενώ το μυστήριο τέλεσε ο π. Π. Καραχάλιος συνεπικουρούμενος των Σεραφείμ Καλσουκαλά & Παν. Σπαθή.

Ο Χρήστος & η Μαρία με την αγάπη τους να τους ενώνει, ξεκινούν το κοινό τους ταξίδι με τις ευχές και του PyliNews.gr,  να τους συντροφεύουν, καθώς & “Βίον μακρόσυρτον & ανθόσπαρτον”!!!

Με το πέρας του μυστηρίου, το ζεύγος δεξιώθηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους του, στο μοναδικό περιβάλλον της γνωστής ταβέρνας «Δεντρόσπιτο» στους Γόμφους, με την βραδιά να κυλάει ρομαντικά ως το τέλος της αν & ακολουθήθηκαν κατά γράμμα όλα τα πρωτόκολλα που επιβάλλει ο δύστροπος covid.

gamos (2)

gamos (3)

gamos (4)

gamos (5)

4

gamos (1)

gamos (6)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Ολοκληρώθηκε η παράδοση- παραλαβή & η συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Πύλης

Από το απερχόμενο ΔΣ του Εμπορικού Συυλόγου Πύλης, εξεδόθη η κάτωθι σχετική ανακοίνωση …