swimwear-1

Ο καιρός έχει αρχίσει και φτιάχνει και θυμίζει επιτέλους καλοκαίρι. Η διάθεση μας αλλάζει και σιγά σιγά βγαίνουμε από την καραντίνα γυρνώντας πίσω στην καθημερινότητα μας. Μαζί με εμάς καραντίνα βρίσκονται και όλες οι διάσημες που ακολουθούμε και αυτό το διάστημα μας κράτησαν συντροφιά με ωραίες εικόνες ή εμψυχωτικά μηνύματα. Κάποιες από αυτές είναι ακόμη μέσα αλλά τίποτα δεν τις σταματάει από το να έχουν θετική σκέψη και καλή διάθεση.

Με καλοκαιρινό καιρό σε πολλά μέρη του κόσμου πλέον πολλές από αυτές φόρεσαν τα αγαπημένα τους μαγιό και έφεραν την παραλία στο σπίτι ή θυμήθηκαν τα πιο ωραία καλοκαίρια τους μέχρι τώρα.

Ας δούμε ωραίες φωτογραφίες λοιπόν πάντα με το μοναδικό style των διάσημων!

@gisele

H Gizele αγαπάει τα μαγιό και είναι από τις γυναίκες που δείχνει άψογη με αυτά λόγω των θεϊκών αναλογιών της, εδώ την βλέπουμε μαζί με την κόρη της να φοράνε το ίδιο ολόσωμο κίτρινο μαγιό και είναι μία τέλεια εικόνα.

@jlo

Λευκό ολόσωμο μαγιό για την Jennifer Lopez που μας εντυπωσιάζει με την σοφιστικέ επιλογή της, άλλωστε το λευκό στο μαγιό πάντα είναι πολύ στιλάτο και σίγουρα ξεχωρίζει με τον καλύτερο τρόπο.

@haileybieber

Logo και μάλιστα από τον Dior είναι η αγαπημένη εκδοχή σε bikini από την Hailey Bieber που συνδυάζει το μαγιό της με πολλά κοσμήματα και 90s style γυαλιά ηλίου.

@alessandraabrosio

Mικροσκοπικό  bikini για το διάσημο μοντέλο σε μπλε αποχρωση που απαιτεί τέλειες αναλογίες σαν τις δικές της και μας θυμίζει κορίτσι του James Bond.

@kyliejenner

Πλεκτό ολόσωμο μαγιό με πολύ κοφτό σχέδιο στα πλαϊνά επιλέγει η Kylie Jener και αναδεικνύει τις καμπύλες της με τον πιο στιλάτο τρόπο.

@bellahadid

Λευκό bikini για την Bella Hadid χωρίς καμία ενίσχυση με ελαστικό ύφασμα ιδανικό για λίγο αργότερα αφού είσαι λίγο μαυρισμένη ήδη.

@kimkardashian

Sexy λίκρα μαγιό ολόσωμο σε κίτρινη απόχρωση φοράει η Kim και πραγματικά κόβει την ανάσα. Το πλαινό μέρος είναι σχεδόν ανύπαρκτο και ενώνεται με το πίσω σε ένα μόνο σημείο χαρακτηριστικό των 80s beach style.

@kaiagerber

Leopard bikini για την Κaia Gerber που μας αρέσει πολύ γιατί συνδυάζει τέλεια το sexy με το στιλάτο και αποτελεί και μία διαχρονικά κομψή επιλογή.

@emrata

H Εmily μας παρουσιάζει την νέα της συλλογή με μαγιό και beach wear και βλέπομε μία στροφή σε γήινες αποχρώσεις και 70s prints ενω τα sexy στοιχεία παραμένουν όπως και στις προηγούμενες με μικροσκοπικά μεγέθη.

@kendalljenner

Από τις πιο ωραίες φωτογραφίες που ανέβασε η Kendall όσο είναι καραντίνα, αναπολεί τις διακοπές της και μας δείχνει ότι τα boho bikini είναι η μεγάλη της αδυναμία.

Πηγή:tlife.gr

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…