Voukefalas Arxiki

Ο ιππικός σύλλογος Τρικάλων » Ο Βουκεφάλας», το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, γιόρτασε τους προστάτες του Αγίους Θεοδώρους όπως κάθε χρόνο στο εκκλησάκι του προφήτη Ηλία Τρικάλων.

Στις 11:00πμ έγινε το διάβασμα της αρτοκλασίας και το ύψωμα των Αγίων από τον πάτερ Κωνσταντίνο Τσιακμάκη (μέλος Ι. Σ) με ψαλτική υποστήριξη των, Θωμά Κρανιά, Άρη Ντίνα(μέλος Ι. Σ) και Άρη Μαρκάτα(μέλος Ι. Σ) !!! Οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν στην διεξαγωγή της ιππικής παρέλασης…. Ίσως στο σύντομο μέλλον να δοθεί ευκαιρία, στους λάτρεις των αλόγων, για φωτογράφιση με σχετική ανακοίνωση στα ΜΜΕ !!

Ο στόχος του «Βουκεφάλα» αρχίζει να επιτυγχάνεται σιγά-σιγά, καθότι όλο και πιο πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά προσελκύονται σε αυτήν την ελληνικότατη όμορφη εκδήλωση και αγκαλιάζεται από όλο τον τρικαλινό πληθυσμό.

Ευχαριστούμε τον Μιχάλη Λάππα (πρόεδρος Δ.Σ. Δ. Τρικκαίων) που παραβρέθηκε στην ιππική γιορτή «δεσμευόμενος» την επόμενη φορά να έρθει με άλογο…!!!!

Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό και ενημερώσεις Βουκεφάλα στο προφίλ του facebook Ιππικός Τρικάλων «Βουκεφάλας» και κάθε Πέμπτη από 20:00-22:00 στα γραφεία του συλλόγου Καλαμπακας 28 & Αμπατης στην πράσινη γωνιά!!!
Χρόνια πολλά και καλή σαρακοστή!!!
Voukefalas (2) Voukefalas (3) Voukefalas (5) Voukefalas (6)
Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Υποσχέθηκε, έπραξε και συνεχίζει ακάθεκτη! Χαρά Καλιώρα, αντιδήμαρχος Υγείας…

Πρωταρχικός στόχος-υλοποίηση και ζωτικής σημασίας έργο της Άμισθης Αντιδημάρχου Υγείας, Κο…