vraveuseis (4)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Ποίησης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλης, τίμησε  τους Πορτινούς Συγγραφείς & Ποιητές σήμερα το πρωί στις 11:00 σε εκδήλωσή του στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Πύλης.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης κ. Δημ. Πανάγος & εν συνεχεία η κα Χριστίνα Νικολάου καλούσε στο Βήμα, όσους εκ των τιμηθέντων μπόρεσαν να παραστούν & αναφερόμενη στο βιογραφικό τους, τους έδινε το λόγο για να αναφερθεί ο καθένας στο έργο, την συγγραφική του πορεία & γενικότερα στην αξία αυτής της ιδιαίτερης πνευματικής  τέχνης.

Ενδιάμεσα, από την χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου & υπό την καθοδήγηση του κ. Δημ. Λατσάρα, ακούστηκαν μελοποιημένα ποιήματα, μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, ενώ την χορωδία πλαισίωσαν φωνητικά ο Χάρης Καραμπέρης & η Νάσια Κρανιά.

Σε άλλη χρονική στιγμή η κα Γιώτα Πάνου, Γραμματέας του Συλλόγου, απήγγειλε ποιήματα από τρεις Πορτινούς δημιουργούς, δύο εκ των οποίων δεν βρίσκονται πια ανάμεσά μας.

Για την προσφορά τους στους συγγραφείς – δημιουργούς γραφής, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλης απέδωσε «τιμής ένεκεν», στον καθένα από μία κορνίζα με απεικόνιση την πόλη της Πύλης.

Τιμήθηκαν οι κάτωθι…:

Στέφανος Βαγενάς ((εκλιπών), Φίλων Αίθικος), Κωνσταντίνος Παπαστεργίου, Θωμάς Οικονόμου(εκλιπών), Χρήστος Οικονόμου, Φώτης Ιωάννου, Βασίλης Πανάγος, Χάρης Κουδούνας, Νίκος Μάντζιος, Βασίλης Καλαμπάκας, Νίκος Καλόγηρος και η Μαργαρίτα Χαντζιάρα.

Στην σημερινή εκδήλωση παραβρέθηκαν & τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πύλη κ. Κ. Μαράβας, Αντδήμαρχοι & δημ. σύμβουλοι, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων κ. Σάκης Παπαδόπουλος, ο κ. Γ. Καπέλος, μέλος του Δ.Σ. Γ.Ν. Τρικάλων, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης π. Δημ. Κατσαρός, ενώ το νέο υποψήφιο Δήμαρχο κ. Βαλάντη Τσιούτσια, εκπροσώπησαν στενοί του συνεργάτες & υποψήφιοι δημ. σύμβουλοι του συνδυασμού του. Επίσης & το «παρών» έδωσε & ο υποψήφιος Δήμαρχος, υποστηριζόμενος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Βάιος Καλύβας.

 

vraveuseis (1)

vraveuseis (2)

vraveuseis (3)

vraveuseis (5) vraveuseis (6)

vraveyseis 2 (1) vraveyseis 2 (2)

vraveyseis 2 (3)

vraveyseis 2 (4)

Vrasveysi 3 (1)

Vrasveysi 3 (2)

Vrasveysi 3 (3)

Vrasveysi 3 (4)

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…