syskepsi-copy

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Πύλης  μεταξύ του Αντιδημάρχου Οικονομικών και Παιδείας, Ευάγγελου Αλέκου & των Διευθυντών

των Σχολείων της Α’ θμιας  Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου Πύλης, παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ Πύλης κ. Αθανασίου Γιαννοτάκη, του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Α’θμιας Εκπαίδευσης Σωτήρη Αγγέλη, των Αντιδημάρχων Άρη Τζάνη και Σωτήρη Χατζή .

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Αλέκος καλωσόρισε τους συναδέλφους Διευθυντές τονίζοντας ότι: «Η σημερινή συγκέντρωση, έχει σαν πρώτο σκοπό την γνωριμία μεταξύ μας, και την συζήτηση πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Σχολεία του Δήμου μας».

Τοποθέτηση έκανε και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α’θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πύλης κ. Σωτήρης Αγγέλης, επισημαίνοντας ότι: «Αν και τα οικονομικά του Δήμου είναι σε δύσκολη καμπή θα κάνουμε ότι μπορούμε σαν Δήμος για την επίλυση των προβλημάτων».

Ανάλογη παρέμβαση έκανε και ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Σωτήρης Χαντζής λέγοντας ότι: «Ο Δήμος θα είναι  συμπαραστάτης στα Σχολεία».  Κατόπιν οι Διευθυντές κατέθεσαν και αυτοί σε γενικές γραμμές τα προβλήματα των Σχολείων, που ήταν κυρίως  κτιριακά, ενώ για τα λειτουργικά έξοδα δεν αναφέρθηκαν προβλήματα.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…