Arxiki

Σήμερα Κυριακή στις 12:00μ & στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημ. Καταστήματος Πύλης, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη σύσκεψη μεταξύ των κυβερνητικών βουλευτών, μελών της Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα.

Η συγκεκριμένη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συναντήσεων που πραγματοποιούν οι κυβερνητικοί βουλευτές Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και οι συντονιστές γραμματείς των Ν.Ε. των θεσσαλικών Νομών, με τους επικεφαλής δημάρχους των θεσσαλικών Δήμων, για να συζητήσουν για τα προβλήματα των περιοχών τους και για τη διαμόρφωση πρότασης ενόψει του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου που συνδιοργανώνεται από την κυβέρνηση και την Περιφέρεια Θεσσαλίας στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2017, στη Λάρισα.

Ένα Αναπτυξιακό Συνέδριο το οποίο θα απασχολήσουν θέματα, που θα κυμανθούν σε τρεις βασικούς άξονες, αυτών που αφορούν στην Αγροδιατροφή τον Τουρισμό & την διαχείριση των Υδάτινων Πόρων, για τα οποία θα κατατεθούν οι συλλεχθείσες προτάσεις με στοιχεία που αποκομίζονται από τις επαφές των κυβερνητικών βουλευτών & των συντονιστών γραμματέων του ΣΥΡΙΖΑ, με τα Επιμελητήρια & τους Δήμους της Θεσσαλίας, ώστε να υπάρξει ένα ενιαίο αναπτυξιακό σχέδιο για τον κάθε Νομό, το οποίο θα αξιοποιεί τη θεματολογία των τριών παραπάνω βασικών αξόνων, με συγκεκριμένες παρεμβάσεις & δράσεις, για τον καθένα χωριστά.

Για το πόσο μεγάλη σημασία δίνει η Κυβέρνηση στην επιτυχία του συγκεκριμένου Συνεδρίου, τεκμαίρεται & από το γεγονός της παρουσίας σε αυτό, του ίδιου του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα & πολλών Υπουργών που θα συμμετάσχουν, ώστε να βρεθεί από κοινού με τους φορείς το Πρότυπο Αναπτυξιακό Μοντέλο, για την Θεσσαλία.

Συνοπτικά οι προτάσεις του Δήμου Πύλης που κατατέθηκαν σήμερα, αφορούν στο φράγμα της Πύλης, αρωματικά φυτά & βότανα της περιοχής, πιστοποίηση μονοπατιών πολιτισμού με έμφαση στην τόνωση του τουρισμού, αλλά & άλλες δυναμικές θεματικές που διαθέτει ο Δήμος Πύλης συνολικά.

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κ. Μαράβας με το πέρας της σύσκεψης, ευχαρίστησε βουλευτές & μέλη της Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι αλήθεια πως ένας τέτοιος διάλογος, μέσω ανταλλαγής απόψεων & η ενημέρωση στη βάση, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για πολιτικές ανάπτυξης. Η σημερινή μας συνάντηση αποτέλεσε & μία άμεση επικοινωνία & με τις Υπηρεσίες του Δήμου μας & ελπίζουμε από όλο αυτό, να βγει κάτι χειροπιαστό».

Στην σύσκεψη συμμετείχαν: Ο Δήμαρχος κ. Κ. Μαράβας, οι βουλευτές κα Παναγιώτα Δριτσέλη, ο κ. Χρήστος Σιμορέλης, ο κ. Σάκης Παπαδόπουλος, ο γραμματέας της Ν.Ε. κ. Σταύρος Νατούλας, ο αναπληρωτής γραμματέας κ. Χρ. Μπάτζιος, ο Υπ/νος του περ/κού προγράμματος κ. Κ. Παππάς, η υπ/νη του τμήματος Προγραμματισμού του Δ. Πύλης κα Ντίνα Μπέκου, ο Αντ/ρχος Αγρ. Ανάπτυξης & Πολιτισμού Κ. Κ. Μπαλατσούκας, οι δημ. σύμβουλοι κ.κ. Αθ. Γιαννοτάκης, Ν. Τόλιας, Κ. Ούτρας & Θαν. Κωστάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Χρ. Μπακάλης, καθώς & ο Προϊστάμενος της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Παν. Τζαχρήστος.

IMG_0022 IMG_0023 IMG_0028 IMG_0029 IMG_0032 IMG_0035 IMG_0037 IMG_0044

 

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Λουλούδια: Tips για την φύτευση και την φροντίδα τους

Σε ποιον δεν αρέσει ένας ανθισμένος κήπος ή ένα μπαλκόνι στολισμένο με γλάστρες όμορφων φυ…