pokemon go copy

Ένας 21χρονος χρήστης του YouTube από τη Ρωσία συνελήφθη για απρεπή συμπεριφορά σε εκκλησία και θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μέχρι και κάθειρξη 5 ετών.

Πιο αναλυτικά, ο Ρούσλαν Σοκολόβσκι συνελήφθη στις αρχές του Αυγούστου να παίζει το ηλεκτρονικό παιχνίδι Pokemon Go στο κινητό του, την ώρα που βρισκόταν μέσα σε μια εκκλησία και ταυτόχρονα να καταγράφει σε βίντεο τη δραστηριότητά του.

Ο 21χρονος ανάρτησε το εν λόγω βίντεο στο YouTube και αυτό έχει προβληθεί μέχρι τώρα τουλάχιστον 900.000 φορές. Στην αρχή του βίντεο, ο Σοκολόβσκι αναφέρεται σε δημοσιεύματα εφημερίδων που προειδοποιούν ότι απαγορεύεται οι χρήστες να παίζουν το Pokemon Go μέσα σε εκκλησίες γιατί αυτό θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα τη σύλληψη και τη φυλάκισή τους.

Σαν περιγραφή έγραψε: «Αποφάσισα να πιάσω κάποιο Pokemon μέσα στην εκκλησία και γιατί όχι; Πιστεύω ότι είναι ασφαλές και δεν απαγορεύεται από τον νόμο. Πάμε».

Άμεσα, οι αρχές της Ρωσίας ξεκίνησαν έρευνα κατά του Σοκολόβσκι και σε ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, η τοπική επιτροπή έρευνας αναφέρει ότι ο 21χρονος κατηγορείται για υποκίνηση μίσους και προσβολή των θρησκευτικών πεποιθήσεων και ότι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 5 ετών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί Ρώσοι πολίτες έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν για τη σύλληψη του 21χρονου μόλις έγιναν γνωστά τα νέα για τον λόγο για τον οποίο διώκεται.

Πηγή:topnews.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Κωστάκης: Από δω και πέρα πρέπει όλοι μαζί να σηκώσουμε τα μανίκια και να εργαστούμε σκληρά για το καλό του τόπου.

Φίλοι και φίλες, Αγαπητοί συνδημότες, Αισθάνομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου την ανάγ…