narkotika Volos

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων (496,62) γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθησαν προχθές (02-07-2018) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, δύο άτομα, ηλικίας 52 και 57 ετών, κατηγορούμενα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι εντοπίστηκε ο 52χρονος, εξερχόμενος από την οικία του 57χρονου και στην κατοχή βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους (20,20) γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε τροχόσπιτο ιδιοκτησίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα γυάλινο βάζο με ποσότητα κάνναβης, βάρους (458) γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατασχέθηκε και δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς του.

Επιπλέον, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 57χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης, βάρους (18,42) γραμμαρίων και μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Λιλή: «Έφυγε» από τη ζωή ο Αθανάσιος Γαλάνης

ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και θείο ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΓΑΛΑΝΗ ΣΥΝΤ/ΧΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΕΤΩΝ 9…