Agor Mix

Κ. Αγοραστός: «Νοιαζόμαστε για τους κατοίκους των ορεινών χωριών»

Στη συντήρηση της περιφερειακής οδού του οικισμού της Χρυσομηλιάς προχωρά το επόμενο διάστημα η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου προϋπολογισμού 300.000 ευρώ (ΦΠΑ). ). Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ την επίβλεψη και την κατασκευή του έργου έχει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες μας, προχωράμε έργα ουσίας για τους κατοίκους της υπαίθρου. Πρόκειται για συντηρήσεις απολύτως απαραίτητες για την μείωση της επικινδυνότητας και για την αναβάθμιση των μετακινήσεων των πολιτών. Είναι έργο ουσίας και χρήσιμο στο οποίο διεισδύουν οι ανθρώπινες επιθυμίες των κατοίκων» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Αντικείμενο του έργου είναι η συντήρηση και η βελτίωση τμημάτων της περιφερειακής οδού του οικισμού της Χρυσομηλιάς, συνολικού μήκους 1.600 μέτρων.  Θα εκτελεστούν εργασίες χωματουργικών, τεχνικών, σήμανσης, οδοστρωσίας και ασφαλτικών.

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Αρμένιοι: Από τη Γενοκτονία στην Εθνοκάθαρση. *Η τραγωδία του Ναγκόρνο Καραμπάχ  

“ H Γεωγραφία θέτει όρια στους ηγέτες όλου του κόσμου. Πράγματι, για να κατανοήσουμε τις δ…